Carlos Martinez, despre motivul întreruperii colaborării cu Simona Halep: "Totul era bine"

Carlos Martinez, despre motivul întreruperii colaborării cu Simona Halep: "Totul era bine"

Carlos Martinez (49 de ani), fostul antrenor al Simonei Halep (33 de ani), a fost întrebat despre motivul întreruperii colaborării cu sportiva noastră.

Martinez a spus că „totul era bine între noi” înainte ca Simona Halep să-i comunice decizia de a renunța la serviciile sale. El fusese recomandat Simonei de către Darren Cahill, australianul cu care a reușit cele mai mari performanțe în carieră.

Spaniolul nu crede că Simona l-a învinovățit pentru accidentarea suferită în luna mai la Trophee Clarins, la ultimul meci oficial jucat în 2024.

ADVERTISING

"Ea a renunțat, ea a decis să se oprească atunci când s-a accidentat. Simona era într-un moment un pic complicat, și, ei bine, ea a fost cea care a hotărât să nu mai lucreze cu mine.

(n.r. - Din cauza accidentării? Te-a învinovățit pe tine?) Nu, nu știu de ce. Nu mi-a spus. Mă rog, cred că a avut motivele ei. Totul era bine între noi, nu s-a întâmplat nimic rău. Apoi mi-a comunicat decizia ei. Am respectat-o și fiecare ne vedem de carieră", a declarat Carlos Martinez, conform Golazo.

Simona Halep se pregătește de revenirea pe teren. Va juca miercuri, 2 octombrie, nu înainte de ora 13:30 (ora României), cu Arina Rodionova (34 de ani, 114 WTA) în primul tur al turneului de la Hong Kong, unde a primit wildcard.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!