Dennis Man și Răzvan Marin, în formă excelentă: Goluri superbe marcate în meciul Parma - Cagliari Video

Dennis Man și Răzvan Marin, în formă excelentă: Goluri superbe marcate în meciul Parma - Cagliari <span style="color:#990000;">Video</span>

Dennis Man (26 de ani) a marcat din nou pentru Parma în campionatul Italiei.

Titular, alături de Valentin Mihăilă, în meciul Parma – Cagliari, Dennis Man și-a trecut din nou numele pe lista marcatorilor în noul sezon de Serie A.

Internaționalul român a marcat în minutul 62 cu un șut puternic, din mijlocul careului, după o centrare excelentă a lui Coulibaly din stânga, care a pătruns excelent în suprafața de pedeapsă din bandă.

Este al treilea gol marcat de Dennis Man în șapte meciuri jucate pentru Parma în acest sezon de Serie A. El are în cont și o pasă decisivă.

Dennis Man este cotat la 10 milioane de euro de către Transfermarkt.

ADVERTISING

Valentin Mihăilă a jucat doar o repriză în meciul de pe "Ennio Tardini" și a ratat o șansă importantă de gol în prima parte a partidei, după ce a șutat în plasa laterală.

Gol superb marcat de Răzvan Marin

Răzvan Marin (28 de ani), mijlocașul lui Cagliari, a intrat de pe bancă în minutul 73 al meciului de la Parma și și-a făcut simțită prezența pe teren imediat. El a marcat cu un șut spectaculos, direct la vinclu din marginea careului, la două minute după ce a intrat în meci.

Este primul gol în acest sezon de Serie A pentru Răzvan Marin.

ADVERTISING

El este cotat la 3,5 milioane de euro de către Transfermarkt.

Meciul Parma - Cagliari s-a terminat 2-3, după 90+4 minute de joc. Au marcat Man (62) și Hernani (87-pen) pentru Parma, respectiv Zortea (34), R. Marin (75) și Piccoli (87) pentru Cagliari.

În urma rezultatului, Parma a rămas pe locul 15 în clasamentul din Serie A, cu cinci puncte, în ce Cagliari se află pe poziția a 17-a, cu cinci puncte.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!