Adversara lui FCSB din Europa League a pierdut într-un meci nebun după ce a condus cu 3-0

Adversara lui FCSB din Europa League a pierdut într-un meci nebun după ce a condus cu 3-0

Una dintre adversarele celor de la FCSB, campioana României, din grupa principală de Europa League, a fost protagonista acestui week-end fotbalistic.

A fost un meci nebun în Germania, disputat între Hoffenheim, echipă care o va întâlni pe FCSB în Europa League, și Werder Bremen. Gazdele au condus cu 3-0 în chiar minutul 12 și părea că meciul va fi o formalitate, dar deznodământul a fost unul ireal.

În runda cu numărul 5 din Bundesliga, Hoffe s-a dezlănțuit în primul sfert de oră, marcând de trei ori prin Bulter de două ori și Hlozek. Gazdele au rămas în 10 oameni însă la 3-0, după eliminarea lui Nsoki. De aici a început dezastrul. Bremen a marcat rapid și ea trei goluri, din minutul 21 până în minutul 39, prin Malatini și o dublă Stage.

Același Stage a făcut 4-3 în minutul 49 și acesta a fost scorul cu care s-a terminat partida, una absolut nebună. Hoffenheim e abia pe 16 în clasament, cu doar trei puncte, având o singură victorie în 5 partide.

ADVERTISING

Cei de la Hoffenheim o vor întâlni pe FCSB, campioana României, în runda cu numărul #6 a grupei din Europa League. Partida se va juca pe Pre Zero Arena joi, 12 decembrie, de la 19:45.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!