Superliga: Farul pierde la Gloria Buzău și rămâne departe de play-off

Superliga: Farul pierde la Gloria Buzău și rămâne departe de play-off

Farul Constanta pierde un nou meci în Liga 1 și mai pierde o șansă de a se apropia de play-off-ul competiției.

Gloria Buzău, pe o ploaie torențială, în plină avertizare de cod portocaliu în toată țara, a învins la limită echipa lui Gică Hagi, scor 1-0. Singurul gol a fost marcat de atacantul croat Dario Canadjija, în minutul 77.

A fost un meci plăcut ochiului la Buzău, chiar dacă condițiile meteo au fost total nefavorabile fotbalului. Cu multe ocazii de gol la ambele porți, cu un Budescu în zi mare, zi de șut, șuturi care i-au dat multe bătăi de cap portarului Buzbuchi, Gloria câștigă totuși un meci meritoriu, insistând mai mult, fiind formația mai incisivă, mai ofensivă per total.

GOOOL! Gloria Buzău - Farul 1-0. Canadija îl învinge pe Buzbuchi cu un șut din prima de la 16 metri

Șutul țopăit al croatului de la marginea careului a fost unul la colțul scurt, fără speranțe pentru portar. După această victorie, Buzăul o egalează pe FCSB, care cade pe penultimul loc în România, până la meciul cu Sepsi, de la ora 21,30, tot duminică. De când a preluat Buzăul, Eugen Neagoe este neînvins pe banca formației buzoiene.

ADVERTISING

Farul este abia pe locul 11, cu 12 puncte la activ, la trei puncte distanță de play-off.

Echipele de start:

Gloria Buzău (4-3-3): Lazar - Ferraresso, Lovric, Cestor, Ciranni - Canadija, Albu - Jipa, Tavares, Işfan - Budescu. Rezerve: Greab, Railean, Turda, Dumitraşcu, Akhmatov, Matos, Dobroslavevici, Călin, Tescan, Dumitru, Stan, I.Gheorghe. Antrenor: Eugen Neagoe.

Farul Constanţa (4-3-3): Buzbuchi - Sîrbu, Ţîru, Gustavo, Ganea - Radaslavescu, Dican, Casap - Alibec, Rivaldinho, Grigoryan. Rezerve: Ducan, Cercel, Dănuleasa, Buta, Nedelcu, Popescu, Doicaru, Stoian, Ciobanu, Mustaca. Antrenor: Gică Hagi.

ADVERTISING

Arbitru: Andrei Chivulete.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!