Impresarul lui Radu Drăgușin vine cu o veste importantă despre fundașul român

Impresarul lui Radu Drăgușin vine cu o veste importantă despre fundașul român

Fundașul central român Radu Drăgușin trece prin câteva clipe delicate la Tottenham, acolo unde a încasat un roșu direct în prima seară de Europa League, joi, în chiar minutul 8 al jocului cu Qarabag.

Colegii săi au reușit să termine victorioși totuși jocul, pe tabelă scorul fiind 3-0. Iar acum, Florin Manea, impresarul lui Radu Drăgușin, a vorbit despre gafa internaționalului român de joi, venită din postura de ultim apărător. El spune că antrenorul Postecoglu nu va avea rețineri să îl folosească în viitor pe titularul naționalei României.

ADVERTISING

„Așteptam greșeala asta de câțiva ani, oricine trece în viață prin astfel de momente. A înțeles că a greșit, și-a asumat, învață din asta. Bine că echipa nu a pierdut meciul, Tottenham a jucat foarte bine. L-au înțeles, nu e un capăt de țară. Injurii sunt peste tot, dacă stă să citească tot ce zice lumea o să uite de muncă. O să învețe din greșeala asta, nu este o problemă, nu cred că-l va afecta mental. Din contră, cred că îl va ambiționa să lucreze mai mult. A greșit, nu e un capăt de țară. Au greșit fotbaliști mari, așa e într-o carieră de fotbalist. Va fi în lot la meciul cu Manchester United. Voi merge și eu la meci. Postecoglou va mai apela la el, a avut o evoluție bună cu Newcastle, nu cred că această greșeală îl va afecta”, a declarat Florin Manea, potrivit cotidianului Fanatik.

După meciul cu azerii, Drăgușin a primit din partea presei britanice nota 1 în The Sun: „Intervenția de cartonaș roșu a lui Radu Drăgușin a fost atât de proastă încât fanii s-ar fi putut gândi că a vrut să iasă pentru a evita traficul aglomerat”, au scris jurnaliștii din Regat.

ADVERTISING

Românul va sta pe bară o etapă în Europa League, ratând următoarea întâlnire a celor de la Spurs, în deplasare cu Ferencvaros, în Ungaria.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!