Anunțul presei britanice despre Radu Drăgușin, după gafa monumentală făcută în Europa League

Anunțul presei britanice despre Radu Drăgușin, după gafa monumentală făcută în Europa League

Radu Drăgușin a făcut o eroare imensă în meciul de joi al celor de la Tottenham cu Qarabag, din debutul Europa League, când a fost eliminat în chiar minutul 8 după un fault din postura de ultim apărător.

Fundașul central român de 22 de ani a fost aspru criticat de englezi, fie de presa britanică, sau de suporterii lui Spurs, iar greșeala făcută în acel meci european pare că va avea repercursiuni serioase.

Jurnaliștii de la Tottenham Hotspur News scriu că acest cartonaș roșu încasat de Drăgușin în Europa va duce într-o foarte mare proporție la netitularizarea sa în meciul derbi de duminică cu Manchester United, de la ora 18.30.

ADVERTISING

"Prin eliminarea rapidă din meciul cu Qarabag, Radu Drăgușin și-a ratat șansa de a forța o titularizare în Premier League, în derbiul cu Manchester United", au scris englezii de la Tottenham Hotspur News.

Antrenorul australian Ange Postecoglou va miza pe un cuplu de fundași centrali format din Micky van de Ven (23 de ani) și Cristian Romero (26 de ani) împotriva ”Diavolilor”.

În acest sezon, Drăgușin a evoluat în doar 3 partide pentru Spurs. UEFA a decis să-l suspende pe Radu Drăgușin o singură etapă din Europa League, în ciuda faptului că a primit direct cartonașul roșu în meciul Tottenham - Qarabag.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!