Superliga: CFR Cluj pierde surprinzător cu UTA pe teren propriu

Superliga: CFR Cluj pierde surprinzător cu UTA pe teren propriu

CFR Cluj a pierdut, sâmbătă, scor 1-3, cu UTA Arad pe teren propriu, în etapa a 11-a din Superliga.

După zece minute liniștite de joc în Gruia, Valentin Costache a deschis scorul în minutul 12, cu un șut pe lângă Mihai Popa, după o minge recuperată excelent de Omondi din piciorul lui Deac și pasată excelent pe culoar.

Răspunsul CFR-ului a venit opt minute mai târziu, când Alin Fica a șutut pe jos, din careu, pe centrul porții, fără emoții pentru Robert Popa. Leo Bolgado a ratat și el o șansă importantă de gol, în minutul 31, când a trimis cu capul peste poartă dintr-o poziție excelentă.

ADVERTISING

Golul egalizator al CFR-ului a venit în minutul 48, imediat după pauză, cu capul, după o centrare din stânga a lui Korenica, finalizare Tachtsidis. UTA nu s-a lăsat și, în minutul 65, Omondi și Costache au făcut schimb: Costache l-a servit excelent pe Omondi, care l-a "executat" pe Mihai Popa.

În minutul 78, Kadiri a marcat și el după o nouă pasă excelentă a lui Omondi. L-a lobat pe Mihai Popa, după ce a scăpat de Leo Bolgado în careu. Simao Rocha a tras violent pe poarta lui Robert Popa, dar goalkeeperul arădenilor a respins, în minutul 80.

ADVERTISING

Ultima mare ocazie a CFR-ului a venit în minutul 85, când Peter Michael a trimis cu capul spre poartă, dar Robert Popa a respins în lateral. O parte din fanii din Gruia i-au cerut demisia lui Dan Petrescu în finalul partidei.

În urma rezultatului, CFR Cluj a rămas pe locul șase în clasament, cu 15 puncte, în timp ce UTA a acumulat 12 puncte și se află pe poziția a 11-a.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!