Philippe Clement, arătat cu degetul pentru situația în care a ajuns Ianis Hagi: "Nu poți să-ți bați joc"

Philippe Clement, arătat cu degetul pentru situația în care a ajuns Ianis Hagi: "Nu poți să-ți bați joc"

Philippe Clement, antrenorul lui Rangers, este arătat cu degetul pentru situația în care a ajuns Ianis Hagi (25 de ani).

Tras pe linie moartă și anunțat să-și caute echipă, Ianis Hagi nu joacă deloc la Rangers, deși și-a manifestat public de mai multe ori dorința de a reveni la echipa mare a clubului de pe Ibrox Park.

Clement este cel care a decis că n-are nevoie de Ianis Hagi, fotbalist care a avut parte de un sezon excelent la Rangers sub comanda lui Steven Gerrard. Ciprian Marica, unul dintre patronii Farului și apropiat de familia Hagi, a dezvăluit că, din informațiile sale, antrenorul belgian poartă toată vina pentru situația în care a ajuns Hagi Junior.

ADVERTISING

Marica a spus că "nu poți să-ți bați joc de o investiție", referindu-se la faptul că Ianis Hagi a costat-o pe Rangers trei milioane de euro când a fost transferat de la Genk.

"Eu nu știu detalii și nu știu sută la sută realitatea, însă mi se pare că e un club (n.r - Rangers) care își pierde din putere pentru că i se dă toată puterea antrenorului. Mie nu îmi plac cluburile unde vine antrenorul și schimbă toată strategia. Tu ai niște investiții acolo, iar Ianis e o investiție.

Nu poți să-ți bați joci de ea. Din punctul meu de vedere, conducerea trebuie să fie mai puternică decât antrenorul și să încerce să găsească o cale de mijloc. Din câte înțeleg, a fost decizia sută la sută a antrenorului. Nu poți să arunci un jucător de perspectivă, un jucător de echipă națională", a declarat Ciprian Marica, la Digi Sport.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!