Prezentarea candidaților AUR pentru parlament, întreruptă de Simion, după ce și-a ținut discursul: Haideți cu toții la Galați! (Video) UPDATE

Prezentarea candidaților AUR pentru parlament, întreruptă de Simion, după ce și-a ținut discursul: Haideți cu toții la Galați! (Video) <span style="color:#990000;">UPDATE</span>

Preşedintele AUR, George Simion, a întrerupt lansarea candidaţilor la alegerile parlamentare, eveniment desfăşurat, duminică, în Bucureşti, şi a cerut colegilor săi să meargă la Galaţi, în ajutorul sinistraţilor. El a mai cerut să fie oprită și campania electorală și banii din campanie să fie donaţi sinistraților. După care, în doar câteva ore, a ajuns în comuna Pechea cu mai multe camioane cu materiale de construcții și obiecte de primă necesitate. A anunțat că va rămâne în zonă, pentru a ajuta.

AUR a organizat, duminică, în Bucureşti, evenimentul de lansare a candidaţilor pentru alegerile parlamentare.

ADVERTISING

După ce au fost prezentaţi mai mulţi candidaţi care se află pe listele AUR pentru Senat şi Camera Deputaţilor, pe scenă a urcat preşedintele partidului, George Simion. În acordurile melodiei ”Fie să renască” a trupei Phoenix, Simion a dat mâna cu mai mulţi membri AUR care se aflau în faţa scenei. 

În discursul său, George Simion a cerut celor din AUR să meargă pe stradă pentru a vorbi cu românii. 

„Totodată vreau să vă cer din suflet să ieşiţi din sedii, să ieşiţi din birouri. 10% maxim din timpul vostru trebuie să fie în birouri. În rest, printre oameni.

Din cei 6.000 de membri prezenţi aici doar 2.000 au mers în ultima lună din casă în casă să vorbească cu românii.

ADVERTISING

Mulţi preferă să facă strategii, planuri, să dea sfaturi, să dea cafele, se visează preşedinţi, senatori deputaţi, dar nu-şi fac munca de bază, nu merg la vecinul să-l convingă, să-l informeze, să-i ceară semnătura. Aşa că vă cer tuturor ca în următoarea lună să luaţi uşă cu uşă, stradă cu stradă. Nu se poate altfel”, a afirmat George Simion. 

El a mai zis apoi că de ziua lui de naştere a fost la sinistraţii din Moldova, că nu este mulţumit de desfășurarea de până acum a evenimentului, așa că le-a cerut celor prezenţi să se oprească și să meargă să ajute sinistraţii. 

„Spiritul mişcării noastre este altul, acela de a fi lângă români şi pentru români. Şi de aceea vreau să întrerupem acest eveniment şi în următoarele zile vreau să oprim campania electorală.

ADVERTISING

Vă propun ca banii din campania electorală să-i donăm pe toţi către sinistraţii din Moldova. Şi o vă mai cer un lucru. O să vă mai cer ca în următoarele zile să mergem cu toţii acolo unde contează, lângă românii care au nevoie.

Vă cer să oprim aici prezentarea, să ne urcăm în maşini pentru a fi alături de oamenii necăjiţi, pentru a munci la reconstrucţia caselor dărâmate”, a mai declarat George Simion. 

El i-a întrebat pe cei prezenţi: „Cine suntem noi?”, iar răspunsul a venit în cor: „AUR”.

Am plecat spre sinistrați

Oprim campania electorală și mergem cu toții să reconstruim casele sinistraților

Publicată de Alianța pentru Unirea Românilor - AUR pe Duminică, 22 septembrie 2024

„Atunci, dacă suntem AUR pentru România, haideţi să ne suflecăm mânecile. Haideţi în maşini, daţi telefoane tuturor şi aduceţi fiecare om capabil de muncă, aduceţi materiale de construcţii şi hai să începem să reconstruim România. Fapte, nu vorbe. Haideţi cu toţii la Galaţi, alături de sinistraţi”, a mai afirmat George Simion.

Apoi evenimentul de lansare a candidaţilor AUR la parlamentare s-a încheiat.

UPDATE: Preşedintele AUR, George Simion, a ajuns, duminică seară, în comuna Pechea (judeţul Galaţi), cu mai multe TIR-uri cu ajutoare. El a spus că sunt 10 tiruri încărcate cu materiale de construcţii, 20 de camioane cu materiale de igienă şi de strictă necesitate. Simion a anunțat că va rămâne în zonă să ajute și i-a îndemnat pe membrii AUR să facă la fel.

600 de candidați pentru Parlament

AUR urma să își prezinte duminică cei peste 600 de candidaţi pentru alegerile parlamentare din 1 decembrie.

„Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) prezintă astăzi, 22 septembrie, în cadrul unui eveniment organizat la Arenele Romane din Bucureşti, lista celor peste 600 de candidaţi pentru alegerile pentru Parlamentul României din 1 decembrie”, anunțase formaţiunea condusă de George Simion.

Printre numele candidaţilor care se vor regăsi pe listele AUR se numără Marius Dorin Lulea, Mohamad Murad, Ciprian Nicolae, Radu Baltasiu, Dorina Barcari, Tudor Ciuhodaru, Peter Costea, Avram Fiţiu, Maria Lăcrămioara Nicolescu, Mugur Mihăescu, Svetlana Gomboş, Mihail Neamţu, Valer Kovacs (cel care i-a împrumutat Dianei Şoşoacă motocicleta şi casca de poliţist).

Dintre candidaţii enumeraţi, Marius Dorin Lulea, Mohamad Murad, Radu Baltasiu, Dorina Barcari, Tudor Ciuhodaru, Ciprian Nicolae, Avram Fiţiu şi Valer Kovacs se regăsesc şi în Guvernul din umbră anunţat de liderul partidului, George Simion, în luna august.

AUR organizează duminică, 22 septembrie, evenimentul de lansare a candidaților pentru alegerile parlamentare. Vom...

Publicată de Alianța pentru Unirea Românilor - AUR pe Sâmbătă, 21 septembrie 2024

Potrivit formațiunii, ulterior, membrii AUR îi vor putea vota până pe 10 octombrie, în cadrul Platformei AUR, pe candidaţii înscrişi pe lista pentru alegerile parlamentare. Voturile exprimate în platformă vor reprezenta un criteriu pentru stabilirea ordinii pe lista de candidaţi.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇