Mihai Stoica pune tunurile pe arbitraj după semieșecul cu Petrolul: „Viciere de rezultat!”

Mihai Stoica pune tunurile pe arbitraj după semieșecul cu Petrolul: „Viciere de rezultat!”

FCSB a remizat cu Petrolul Ploiești, scor 1-1 în runda curentă de Superliga, însă echipa roș-albastră dă vina pe arbitraj după acest semieșec.

Mihai Stoica, manager general la FCSB, a lansat un atac devastator împotriva arbitrilor, în toiul nopții, la finalul partidei dintre FCSB și Petrolul Ploiești, încheiată la egalitate, scor 1-1.

Stoica a vorbit despre fazele controversate din această partidă, una în care roș-albaștrii au deschis scorul extrem de repede, în minutul al treilea al jocului, prin Alex Băluță, dar planurile le-au fost date peste cap în minutul 30, când Mihai Popescu a văzut cartonașul roșu. Gazdele au reclamat un fault în atac la golul primit în minutul 94, prin Alex Tudorie, după o lovitură de cap: „Este o viciere de rezultat, eu de mult n-am mai văzut aşa ceva. Faze clare, dar toate deciziile au fost greşite. La cartonaşul roşu, trebuia dat, de fapt, cartonaş galben. Mihai Popescu nu foloseşte cotul ca o armă. Apoi, de ce nu judecă cu aceeaşi măsură şi lovitura lui Jyry? Acolo e folosit cotul ca o armă. Nu mai vorbesc faza de la Olaru, Olaru a fost lovit cu capul în cap, dar lăsăm faza aia. Însă cum poţi să nu fluieri fault la Şut? E fault chiar de galben, pentru că îi pune talpa pe picior lui Şut.

ADVERTISING

Iar VAR trebuia să analizeze faza la gol la intrarea asupra lui Târnovanu. La ultima reluare, se vede foarte clar cum el joacă mingea, iar jucătorul Petrolului intră în Târnovanu. Intră în el, e fault în atac. De ce nu dai fault în atac? Au fost atât de multe greşeli de arbitraj împotriva noastră, eu nu cred că se ajungea aici dacă nu erau atâtea greşeli de arbitraj. Ăsta nu a fost arbitraj, a fost ceva greu de calificat. Eu vorbesc în general, nu îmi amintesc o asemenea viciere de rezultat, nu numai împotriva noastră”, a declarat Meme Stoica, în direct la televiziunea PrimaSport.

ADVERTISING

În urma acestui rezultat, FCSB a rămas pe locul 10 în clasament, cu 10 puncte obţinute, în timp ce Petrolul se află pe poziţia a 6-a, cu 15 puncte.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!