Presa din Scoția a găsit soluția salvatoare în cazul lui Ianis Hagi

Presa din Scoția a găsit soluția salvatoare în cazul lui Ianis Hagi

Presa din Scoția a reacționat imediat după ce managerul lui Rangers a anunțat că nu mai contează pe Ianis Hagi.

Jurnaliștii de la Rangers News notează că singura soluție normală în cazul lui Ianis ar fi reprimirea la prima echipă.

"Hagi merită o a doua șansă la Rangers datorită comportamentului său. De la revenirea la echipă, el a fost un profesionist model și un exemplu excelent pentru ceilalți jucători care vor să plece sau care au fost anunțați că nu mai sunt necesari.

Ceea ce a mai făcut Hagi este să reitereze, în repetate rânduri, că vrea să-și câștige locul în planurile lui Philippe Clement. Ce este mai rău – să ai un jucător care câștigă 22.000 de lire pe săptămână, un internațional consacrat și apt fizic, stând în tribune în ziua meciului, sau să pierzi 6.000 de lire pe săptămână pentru a-l folosi?

ADVERTISING

Având în vedere plecarea lui Scott Wright în ultima zi a perioadei de transferuri, chiar dacă clauza contractuală vehiculată este adevărată, Rangers nu va ieși în pierdere, tot vor reuși să reducă salariile", a notat sursa citată.

De asemenea, jurnaliștii scoțieni au comentat și pretențiile financiare pe care Rangers le are în cazul lui Ianis Hagi.

"Suma cerută pentru Hagi, dacă este în jur de 3 milioane de lire, nu este exagerată. Este suma pe care Rangers a plătit-o când a fost semnat în 2020 și este sub valoarea de piață pentru un jucător cu experiența și performanțele sale. Privind din alt unghi, dacă Rangers ar semna un jucător care ar fi realizat ceva similar la Euro, fanii ar fi mai mult decât încântați", a mai scris sursa citată.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇