Răsturnare de situație la FCSB: Vestea primită de campioana României

Răsturnare de situație la FCSB: Vestea primită de campioana României

Răsturnare de situație la FCSB înaintea reluării sezonului Superligii, după pauza pricinuită de meciurile echipei naționale României.

FCSB aștepta să revină pe Arena Națională odată cu reluarea campionatului, după meciurile României din Liga Națiunilor, însă nu va putea face acest lucru.

Potrivit golazo.ro, FCSB va fi nevoită să joace pe Stadionul Steaua meciul cu Petrolul Ploiești, din etapa a 10-a a Superligii, deși planurile campioanei României erau ca partida să se dispute pe Arena Națională.

De ce? Sursa citată scrie că FCSB a fost informată de către Jandarmerie că în weekend-ul 20-22 septembrie pe aleile din jurul Arenei Naționalei va avea loc un festival gastronomic, astfel că, din motive de siguranță, meciul cu Petrolul trebuie mutat.

ADVERTISING

Nici Arcul de Triumf nu este o variantă pentru FCSB. Singura dată disponibilă ar fi fost vineri, 20 septembrie, cu o zi mai devreme decât e deja făcută programarea, fiindcă pe 21 septembrie se va juca un meci de rugby internațional. FCSB ar fi fost de acord, însă deținătorii de drepturi TV au refuzat, mai scrie sursa citată.

Meciul FCSB - Petrolul se joacă sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 21:30, în etapa a 10-a din Superliga României.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!