Răsturnare de situație: Cicâldău, deturnat în ultima clipă

Răsturnare de situație: Cicâldău, deturnat în ultima clipă

Așteptat să semneze cu Petrolul, Alexandru Cicâldău a fost deturnat în ultima clipă de Universitatea Craiova.

Galatasaray s-a înțeles cu Petrolul pentru un împrumut, dar jucătorul nu vrea să semneze cu echipa din Ploiești. El a insistat să plece la Craiova, iar în cele din urmă a semnat cu gruparea din Bănie.

Anterior, impresarul Giovani Becali a dat detalii despre negocieri.

"Va fi jucătorul Craiovei. Dacă nu se rezolvă detaliile între cluburi, va rămâne la Galatasaray și va încasa tot salariul. Noi am schimbat. Noi credem că Universitatea Craiova poate ajunge în cupele europene, iar la Petrolul se pot întâmpla multe. Bune sau rele, am vrut să ne ferim de rele. La Craiova, în cel mai rău caz va termina pe locul 3 sau 4. Asta e meseria noastră, să găsim cel mai bun loc pentru jucător, să aibă siguranța contractului. Prima grijă a unui manager este ca jucătorul să fie plătit.

Ce să le fac eu celor de la Petrolul? Musi mai are două salarii de luat. Eu nu pot să merg pe ghici, la cineva care se laudă că va fi proprietarul echipei. Jucătorul a plecat de la Craiova și revine la Craiova, acolo unde îl cunosc toți. Și Cicâldău a avut un cuvânt, și domnul Rotaru. Mai trebuie să fie puse la punct ultimele detalii. Craiova trebuie să îl cumpere acum, o opțiune de cumpărare. Nu se mai întâmplă nimic! Dacă nu merge la Universitatea Craiova va rămâne la Galatasaray!", a spus Giovani Becali pentru Fanatik.

ADVERTISING

Turcii au ajuns la un acord cu Petrolul și doreau să-l cedeze fără să aibă vreo pretenție financiară.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!