Presa din Scoția a descoperit marea greșeală comisă în cazul lui Ianis Hagi

Presa din Scoția a descoperit marea greșeală comisă în cazul lui Ianis Hagi

Presa din Scoția scrie despre marea greșeală comisă în cazul lui Ianis Hagi.

Ianis a rămas la Rangers după ce perioada de transferuri din marile campionate s-a încheiat.

În plus, jurnaliștii de la Ibrox News consideră că a fost o mare greșeală modul în care Rangers a gestionat situația lui Ianis. Asta deoarece declarațiile publice făcute și trimiterea la echipa a doua nu au dus decât la scăderea prețului fotbalistului.

"Dorința publică a lui Clement de a scăpa de Hagi nu a făcut decât să dăuneze poziției de negociere a lui Rangers în această vară, iar dacă acesta va pleca acum, aproape sigur va fi pentru o sumă redusă. Suporterii s-ar fi așteptat ca antrenorul lui Rangers să fi învățat din greșelile sale cu Todd Cantwell mai devreme în această vară, după ce Light Blues au fost forțați să accepte doar 500.000 de lire sterline.

ADVERTISING

Fie că Phillip Clement crede sau nu că Hagi este suficient de bun pentru a juca pentru Gers în acest moment este decizia lui, dar nu este absolut nicio nevoie ca Light Blues să discute situația românului atât de deschis. Sperăm că situația lui Hagi la Glasgow va fi rezolvată mai devreme decât mai târziu. Faptul că toată această telenovelă s-a desfășurat atât de public nu ajută deloc clubul, pe Clement și pe mijlocașul ofensiv", a scris Ibrox News.

Ianis Hagi a refuzat în această vară oferte de la Rapid și FCSB în speranța că va prinde un transfer tare.

ADVERTISING

Totuși, perioada de mercato din marile campionate s-a încheiat, iar Ianis a rămas la Rangers B.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇