Deși stă prost în sondaje, Ciucă e convins că intră în turul doi grație "armatei" de primari

Deși stă prost în sondaje, Ciucă e convins că intră în turul doi grație "armatei" de primari

Deşi acum stă cam prost în sondaje, Nicolae Ciucă se declară convins că va intra în al doilea tur al alegerilor prezidențiale, iar pentru asta nu datorită calităţilor sale, care l-ar recomanda ca preşedinte în ochii electoratului, ci pentru că se bazează pe „armata” partidului.

”Ciucă – Ciolacu”, spune Nicolae Ciucă la TVR Info, întrebat ce politicieni vor intra în turul doi al alegerilor prezidențiale.

El afirmă că „este o chestiune care se poate explica ușor”.

„Turul I al alegerilor, demonstrat de-a lungul timpului, a fost de fiecare dată materializat, concretizat ca rezultat prin capacitatea de organizare și mobilizare a partidelor.

ADVERTISING

Avem 1.146 de primari, 12 președinți de consilii județene, 11.500 de consilieri locali, 350 de consilieri județeni... Avem o armată și un activ al partidului.

Eu cred foarte mult în membrii PNL, în primarii noștri, în consilieri, în deputați și senatori... Suntem un partid de dreapta, cel mai mare partid de centru dreapta care are toate instrumentele și toată forța necesară să-și poată duce în turul doi candidatul”, susţine Ciucă.

Marcel Ciolacu (PSD), Nicolae Ciucă (PNL), Elena Lasconi (USR), Mircea Geoană (Independent), George Simion (AUR) și Diana Șoșoacă (SOS) sunt cei șase candidați care au intrat în competiție pentru finala prezidențială.

ADVERTISING

Cursa politică e dură, 4 dintre candidați au scoruri aproximativ egale, cuprinse în marja de eroare a sondajelor, între 13 și 19%. 

A părăsit plutonul Nicolae Ciucă, președintele PNL, care e cotat cu mai puțin de 10% și, practic, cu două luni și jumătate înainte de alegeri, are foarte puține șanse să intre în turul doi.

AlegeriRomaniaPresedinte-1

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇