Presa din SUA, despre reacția Simonei Halep în cazul de dopaj al lui Jannik Sinner: "L-a sfâșiat"

Presa din SUA, despre reacția Simonei Halep în cazul de dopaj al lui Jannik Sinner: "L-a sfâșiat"

Presa din Statele Unite ale Americii a scris despre reacția avută de Simona Halep (32 de ani) în privința cazului de dopaj în care este implicat Jannik Sinner (1 ATP).

Simona Halep a vorbit despre faptul că ITIA a judecat diferit cazurile de dopaj în care Jannik Sinner și sportiva noastră au fost implicați, iar Sinner a primit o decizie favorabilă, venită mult mai repede decât în cazul Simonei.

Americanii n-au rămas indiferenți la cuvintele pe care Simona Halep le-a rostit și au scris despre reacția fostului lider mondial din clasamentul WTA. "Simona l-a 'sfâșiat' pe Jannik Sinner și a vorbit despre tratament diferențial", titrează Tennis World USA.

ADVERTISING

"Unele dintre cele mai dure critici în cazul lui Sinner, împotriva celor care l-au judecat, au venit din partea Simonei Halep. (…) În timp ce a recunoscut că dosarele de dopaj nu sunt exact la fel, Simona a rostit cuvinte dure la adresa agenției (n.r. - ITIA) și a vorbit despre tratament diferențial. În timp Sinner a fost absolvit și i-au fost luate punctele și banii de la Indian Wells, Simona a primit o suspendare dură și a fost scoasă din joc pentru o perioadă lungă", scrie site-ul tennisworldusa.org.

ADVERTISING

Jannik Sinner a fost absolvit de orice vină sau intenție, după ce în luna martie a picat două teste antidoping la substanța interzisă clostebol.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!