Basarab Panduru, convins că FCSB a dat lovitura cu un fotbalist: "Dacă ai o siguranță undeva, la el stai liniștit"

Basarab Panduru, convins că FCSB a dat lovitura cu un fotbalist: "Dacă ai o siguranță undeva, la el stai liniștit"

Basarab Panduru (54 de ani) este convins că FCSB a dat lovitura unul dintre fotbaliștii pe care îi are în lot.

Este vorba despre Siyabonga Ngezana (27 de ani), fundașul central transferat de la Kaizer Chiefs cu 600.000 de euro în vara lui 2023, despre care fostul fotbalist este convins că a devenit unul dintre cei mai buni fundași centrali din Superliga, dacă nu chiar cel mai bun.

Panduru a lăudat modul în care Ngezana s-a dezvoltat de când a ajuns în România, la FCSB, și a spus că el este jucătorul care dă cea mai mare siguranță la campioana României.

ADVERTISING

"Și eu îl văd bun acum, da. Gândește-te cum a venit, râdeai de el. Aveai impresia că nu știe nimic, te întrebai ce caută aici. Și într-un timp foarte scurt a ajuns de la nota 1 la nota opt. A făcut niște pași mari. Ți se părea că nu știe fotbal, te întrebai ce jucător e. Iar acum, dacă ai o siguranță undeva, la el stai liniștit. Nu știu dacă trece cineva de el la noi în campionat", a declarat Basarab Panduru, la Prima Sport.

Marius Baciu, fost fundaș central, este convins că Ngezana este cel mai bun apărător din Superliga: "E de departe cel mai bun din România", a declarat Marius Baciu, la Prima Sport.

ADVERTISING

Siyabonga Ngezana a jucat 13 meciuri (1006 minute) în toate competițiile sezonului la FCSB, timp în care a marcat o dată.

Ngezana a marcat în victoria obținută, duminică, de FCSB, scor 2-0 cu UTA Arad, în etapa a opta din Superliga României.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!