Transfer surprinzător pentru CFR Cluj după eliminarea din Conference League

Transfer surprinzător pentru CFR Cluj după eliminarea din Conference League

CFR Cluj a fost eliminată surprinzător joi seara în play-off-ul Conference League, în dauna celor de la Pafos FC din Cipru.

La câteva zile după această mare rușine, gruparea clujeană, fostă multiplă campioană a României, a bifat un transfer surprinzător. E vorba de tânărul fundaș central Dominik Șoptirean (19 ani), care ar fi ajuns la un acord cu CFR Cluj.

Internaționalul român sub 19 ani, Șoptirean a semnat cu CFR, fiind adus de la nemții de la FC Augsburg, pentru care a evoluat doar la nivel de tineret, scrie cotidianul ProSport. Însă, tânărul jucător va fi împrumutat în primul său sezon la Unirea Dej, echipă care a retrogradat în Liga a 3-a la capătul sezonului trecut.

ADVERTISING

Șoptirean are 4 meciuri jucate pentru selecționata U19 a României, debutând pentru această națională în noiembrie 2023.

CFR Cluj se află la a 18-a achiziție în această perioadă de transferuri, după ce „feroviarii” i-au mai legitimat pe Louis Munteanu, Leo Bolgado, Virgiliu Postolachi, Andrei Artean, Mohammed Kamara, Beni Nkololo, Adrian Păun, Simao Rocha, Daniel Graovac și mulți alții. Tot recent, ardelenii s-au despărțit de Armend Thaqi, fundașul dreapta adus de la FC Ballkani.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!