Simona Halep dă cărțile pe față în cazul de dopaj al lui Jannik Sinner: „S-a judecat total diferit”

Simona Halep dă cărțile pe față în cazul de dopaj al lui Jannik Sinner: „S-a judecat total diferit”

Simona Halep a vorbit în premieră despre curiosul caz de dopaj al italianului Jannick Sinner, liderul mondial ATP la zi, care a fost iertat în mod surprinzător de ITIA, agenția mondială anti-doping, spre deosebire de deja cunoscutul caz al campioanei din România.

Românca a fost prezentă sâmbătă la inaugurarea noului patinoar din București, în zona Berceni, iar acolo, într-o discuție cu jurnaliștii, a declarat că s-a judecat total diferit cazul ei, spre deosebire de cel al lui Sinner, iar acest lucru nu i se pare corect.

ADVERTISING

Trebuie amintit că italianul Sinner nu a fost suspendat nici măcar o zi după ce a picat două teste consecutive de dopaj, iar cazul său a fost ținut la secret. Italianul a rămas fără punctele obţinute la Indian Wells şi fără premiul de 300.000 de dolari, dar nicio altă sancţiune nu a fost dictată contra lui.

”Nu cred că este vorba de apărare. Cred că este vorba de ceva foarte clar şi vizibil. S-a judecat total diferit, iar eu am avut foarte mult de suferit. Am aşteptat enorm, ceea ce nu mi se pare deloc corect. Cred că toţi sportivii ar trebui să aibă aceeaşi judecată şi să fie trataţi la fel, indiferent că sunt numărul 1 sau numărul 200. Nu mi se pare corect ce s-a întâmplat. Este un subiect pe care aş vrea să îl las în urmă şi să îmi văd de viaţă în continuare pentru că viaţa este frumoasă”, a declarat Simona Halep.

ADVERTISING

După 12 ani, capitala României are un patinoar funcțional, acesta fiind inaugurat cu prilejul Supercupei României la hochei pe gheață, dintre CSM Corona Brașov și ACSH Gheorgheni. La inaugurarea Berceni Arena au fost prezenţi, printre alţii, Ion Ţiriac, Simona Halep, Elisabeta Lipă şi Mihai Covaliu.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!