Kevin Thomson l-a "etichetat" pe Ianis Hagi: Declarația făcută la adresa internaționalului român

Kevin Thomson l-a "etichetat" pe Ianis Hagi: Declarația făcută la adresa internaționalului român

Kevin Thomson (39 de ani) l-a „etichetat” pe Ianis Hagi (25 de ani), fotbalist aflat într-o situație delicată la Rangers.

Tras pe linie moartă și anunțat să-și caute echipă, Ianis Hagi nu renunță și a precizat că e gata să lupte pentru un loc în echipa de start a lui Philippe Clement.

Fost jucător al lui Rangers, Kevin Thomson l-a "etichetat" pe Ianis Hagi și a spus despre internaționalul român că este un jucător de tipul celor care câștigă meciuri de unul singur, care schimbă soarta unui joc, și că Rangers ar avea nevoie de el.

ADVERTISING

"Obișnuiam să vorbesc cu Steven Gerrard și Michael Beale despre el. Îmi spuneau mereu despre curajul lui, despre ce făcea cu mingea în spații înguste. Jucătorii ca el sunt cei care câștigă meciuri, care schimbă soarta unui joc. (…) Situația lui e ciudată, neobișnuită, e greu și pentru fani. Ei vor să vadă pe teren cei mai buni jucători. Cred că Rangers are nevoie de jucători buni", a declarat Kevin Thomson, citat de BBC.

Ofertat de Rapid pentru plecarea de la Rangers, Ianis Hagi a refuzat revenirea în Superliga la o altă echipă decât Farul, club condus de către Gică Hagi, tatăl său.

ADVERTISING

Hagi Jr. este cotat la două milioane de euro de către Transfermarkt.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!