Presa din Scoția, despre răsturnarea de situație din cazul lui Ianis Hagi: "Se pare că acesta va fi finalul"

Presa din Scoția, despre răsturnarea de situație din cazul lui Ianis Hagi: "Se pare că acesta va fi finalul"

Presa din Scoția scrie că în cazul lui Ianis Hagi a avut loc o răsturnare de situație.

După ce în ultimele luni s-a scris intens că Ianis Hagi va pleca de la Rangers, lucrurile s-au schimbat în ultimele ore.

Ianis a anunțat că nu-și dorește să plece de la Rangers, iar acum jurnaliștii scoțieni se așteaptă ca și clubul să facă un pas înapoi și să-l accepte la prima echipă.

"Ianis Hagi câștigă cu siguranță bătălia de imagine în ceea ce privește modul în care se percepe că este tratat. Clement a explicat că nu a fost decizia lui ca Todd Cantwell să nu joace în echipa B, dar nu a oferit prea multe detalii despre Hagi.

ADVERTISING

Acesta se antrenează regulat și stabilește standarde înalt pentru ceilalți jucători ai academiei. Tehnic vorbind, Hagi nu a făcut nimic greșit și pur și simplu a fost lăsat să se antreneze cu echipa B, alături de tinerii jucători. Mai sunt doar câteva zile până la închiderea perioadei de transferuri și, în lipsa oricăror oferte pentru internaționalul român, se pare că va rămâne. Hagi nu este clar mulțumit, totuși, el a întins o ramură de măslin, într-un fel, iar tot ce trebuie să facă Philippe Clement este să o accepte", a scris Rangers News.

ADVERTISING

Ianis Hagi a fost trimis la echipa a doua deoarece contractul său va fi mărit dacă va mai juca pentru Rangers.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇