Adus ca un star, Marius Ștefănescu primește un avertisment din partea FCSB: "E o problemă"

Adus ca un star, Marius Ștefănescu primește un avertisment din partea FCSB: "E o problemă"

Transferul-vedetă făcut de FCSB în vară, Marius Ștefănescu (25 de ani), primește un avertisment din partea „roș-albaștrilor”.

Campioana României a plătit peste un milion de euro pentru transferul lui Marius Ștefănescu de la Sepsi, însă fotbalistul n-a reușit să se impună până în momentul de față și nu are cifrele la care se așteptau oficialii echipei din București.

Prin vocea lui Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație, FCSB a vorbit despre situația lui Marius Ștefănescu și a tras o concluzie importantă, având în vedere criticile primite de fotbalist din partea lui Gigi Becali în ultima vreme.

ADVERTISING

"A fost cel mai bun jucător în Supercupă, pana acum sezonul nostru se imparte in doua, am avut un trofeu pe masa la primul meci, s-a castigat Supercupa, foarte important, iar Stefanescu a fost jucatorul meciului. Apoi, probabil ca este… Eu chiar nu am discutat, nu l-am intrebat daca e afectat de criticile patronului care erau justificate. La un moment dat nu ni se pareau, asta-i obiceiul pe care il are, nu ai ce sa faci.

Daca nu reusesti, ca jucator, sa treci peste asta, e o problema, inseamna ca n-o sa poti juca la FCSB pentru ca se stie foarte clar, fara nicio explicatie, Gigi, cand il enerveaza un jucator, il ia in colimator, da in el. El crede ca-l motiveaza, eu cred ca pe unii ii poate motiva, pe altii ii poate ingropa definitiv.

ADVERTISING

Stefanescu n-a crescut foarte mult in joc, dar eu si tot stafful avem mare incredere in el pentru ca il vedem si cum se antreneaza, e un jucator cu calitati extraordinare", a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

Marius Ștefănescu a marcat două goluri și a pasat decisiv o dată în 13 meciuri (710 minute) jucate în toate competițiile sezonului la FCSB.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!