Grav accident rutier pe Podul de la Cumpăna. 11 persoane încarcerate, una a murit

Grav accident rutier pe Podul de la Cumpăna. 11 persoane încarcerate, una a murit

Un accident a avut loc, luni, între un microbuz și un autotren, pe Podul de la Cumpăna. 13 persoane au fost rănite, 11 au fost găsite încarcerate, una în stare gravă care, din păcate, nu a supraviețuit. A fost activat Planul Roșu de intervenție, iar traficul rutier a fost oprit complet pe sensul către Ovidiu.

Accidentul grav a avut loc pe A4 Ovidiu-Agigea, pe sensul de mers spre Ovidiu, între localitățile Agigea și Constanța. În urma impactului, microbuzul s-a răsturnat în afara părţii carosabile la o diferenţă de nivel de aproximativ 4 m.

Accident in Cumpana - plan rosu

Potrivit primelor date, 13 persoane au suferit leziuni, 11 dintre ele fiind încarcerate.

ADVERTISING

Una dintre victime, în stare gravă, intubată, a fost preluată de elicopterul SMURD, a informat ISU Dobrogea. Din păcate, nu a supraviețuit. 11 persoane din microbuz şi şoferul autotrenului au fost transportate la spital. Printre victime nu sunt și copii.

Autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie la nivelul judeţului Constanţa.

Traficul rutier a fost oprit total pe sensul către Ovidiu, transmite Centrul Infotrafic.

Accident între un microbuz și un TIR pe Autostrada A4 - a fost activat planul roșu de intervenție. Detalii aici: https://f1jg.short.gy/qPxzO0

Publicată de Constanta 100% - CT100.ro pe Luni, 19 august 2024

La faţa locului au fost alocate 2 maşini de stingere, 1 echipaj de descarcerare, 2 autospeciale pentru transport victime multiple, 1 unitate de terapie intensivă mobilă,  2 ambulanţe SMURD, 1 Spital Mobil, 6 ambulanţe SAJ şi 1 elicopter SMURD.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇