Rapid, anunț despre transferul înlocuitorului lui Albion Rrahmani: "Mai bun"

Rapid, anunț despre transferul înlocuitorului lui Albion Rrahmani: "Mai bun"

Albion Rrahmani (23 de ani) a plecat de la Rapid la Sparta Praga, iar conducerea clubului din Giulești a făcut un anunț important despre transferul unui înlocuitor.

Prin vocea lui Viorel Moldovan, președintele clubului, Rapid a anunțat că are o listă lungă de nume din care va alege înlocuitorul lui Rrahmani.

Moldovan a precizat că speră ca Rapid să fie inspirată în alegerea unui alt atacant, poate chiar mai bun decât Rrahmani.

"Avem o listă destul de consistentă și sper să fim inspirați, să alegem cât mai bine, să găsim un nou Rrahmani, poate mai bun decât el. Ne uităm în țară și în străinătate, dar în țară opțiunile sunt limitate. Jucătorii vin și pleacă, asta e viața, Louis Muntenau a rămas atunci să se pregătească alături de Fiorentina, a fost doleanța lui și a antrenorulul. Între timp lucrurile s-au schimbat, trebuie să ne orientăm spre altceva, nu avem timp de plâns", a declarat Viorel Moldovan după Rapid - Dinamo 1-1, citat de ProSport.

ADVERTISING

Rapid a obținut cinci milioane de euro în schimbul lui Albion Rrahmani, plus 15% dintr-un viitor transfer al kosovarului.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!