Superliga: Rapid și Dinamo remizează după un derbi decis de două penaltiuri

Superliga: Rapid și Dinamo remizează după un derbi decis de două penaltiuri

Rapid București și Dinamo București au remizat în Giulești într-un derbi pe cinste al Capitalei, scor 1-1 în runda curentă din stagiunea competițională 2024/2025 a Superligii.

Ambele goluri din Grant au venit din penalti, fiind semnate în partea secundă, de către Petrila și Selmani în minutele 52 și 77.

De fiecare dată, arbitrul Iulian Călin a trebuit să meargă la marginea terenului pentru a urmări reluările VAR. Prima lovitură a venit după o intervenţie lui Homawoo la Gojkovici, care s-a decis până la urmă că a fost în careu. Apoi, penaltiul numărul 2 a venit după o ținere de tricou a lui Selmani de către Ignat, același Selmani a bătut impecabil de la punctul cu var și era 1-1.

ADVERTISING

Un derbi care se termină indecis, dar care o menține pe Dinamo pe podium, cu 9 puncte, pe locul 3, în timp ce Rapidul este pe locul 11 abia, cu doar 5 lungimi și fără nicio victorie, singura echipă din Liga 1 cu acest bilanț până acum.

Rămâne de văzut câtă răbdare va mai avea patronul Șucu, dar și ceilalți oameni din conducerea Rapidului cu antrenorul Neil Lennon. Mai mult, Rapid are o singură victorie în ultimele 16 meciuri, în cele 10 din play-off-ul trecut și în cele 6 din actuala stagiune.

Echipele de start:

ADVERTISING

Rapid: Siegrist - Braun, Pașcanu, Ignat, Borza - Kait, Mendes - Papeau, Gojkovic, Petrila - Jambor.
Rezerve: Aioani, Săpunaru, Blazek, Manea, Oaidă, Burmaz, Hasani, Pop, Micovschi, El Sawy, Iacob.
Antrenor: Neil Lennon.

Dinamo: Golubovic - Sivis, Boateng, Homawoo, Opruț - Milanov, Gnahore, Cîrjan - Bani, Selmani, Abdallah.
Rezerve: Ailesei, Al. Stoian, Pașcalău, Licsandru, Bordușanu, Patriche, Caragea, D. Irimia, Rotund, An. Florescu, Costin.
Antrenor: Zeljko Kopic.

Arbitru: Călin Iulian.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!