Florin Tănase putea pleca de la FCSB după doar două zile. Cine l-a convins să rămână la campioana României

Florin Tănase putea pleca de la FCSB după doar două zile. Cine l-a convins să rămână la campioana României

Florin Tănase și-a făcut redebutul la FCSB sâmbătă seara în fata celor de la Poli Iași, meci pierdut de campioana României cu scorul de 0-1.

Fostul decar al roș-albaștrilor a intrat pe teren în ultimele 20 de minute cu moldavii, dar nu s-a făcut prea remarcat pe teren. Jucătorul de 29 de ani a dezvăluit însă după joc faptul că ar fi putut pleca foarte ușor de la FCSB, la doar două zile de la semnarea contractului.

Și asta pentru că au venit pe numele său două oferte consistente din Golf: ”Nu am negociat deloc contractul, ce a spus patronul aia a fost, eu nu am cerut nimic. La două zile după ce am semnat a venit ofertă din Golf, știam că va veni, puteam să plec.

ADVERTISING

Dar îmi doresc să stau până la final de contract. Pe 7 am luat decizia, am vorbit cu patronul, plus dorința fanilor de a mă întoarce, mă opreau zilnic pe stradă, mă rugau să revin”, a declarat Tănase după joc, la zona mixtă, în fața televiziunilor.

Legat de meciul cu Iașiul, de startul slab de sezon și de viitoarea dublă cu LASK Linz, Tănase a mai punctat: ”Din păcate azi am pierdut trei puncte foarte importante, ne puteam apropia de primul loc. A fost o senzație plăcută să joci pentru echipa care o iubești de mic, dar trist pentru rezultat. Faptul că a plecat Coman, un jucător valoros de atac, se simte. Este, totuși, la început, este nevoie de puțin timp să îl înlocuim. Patronul m-a adus să dau goluri, asta trebuie să fac.

ADVERTISING

Nu va fi o dublă ușoară cu Linz, este o echipă puternică, nu va fi ușor, gazonul nu ne va ajuta nici el, la retur. Noi trebuie să facem un meci bun acolo, poate să luăm o opțiune chiar la calificare. Cum se vede titlul? Cum să fie, vom alerga după cei din față ca să îi prindem”, a încheiat Tănase.

FCSB este acum la 9 puncte în spatele liderului din Liga 1, Universitatea Craiova.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!