Rapid se încurcă din nou în Superliga, iar Neil Lennon a fost întrebat dacă va rămâne în Giulești: „Sunteți puțin dramatici în România”

Rapid se încurcă din nou în Superliga, iar Neil Lennon a fost întrebat dacă va rămâne în Giulești: „Sunteți puțin dramatici în România”

Rapid București s-a încurcat din nou în actuala ediție de Superliga, scor 1-1 la Gloria Buzău, iar lucrurile par să stea foarte prost pentru noul antrenor angajat, nord-irlandezul Neil Lennon.

Tehnicianul giuleștenilor nu a obținut până acum nicio victorie cu Rapid, iar la interviul televizat de după jocul cu buzoienii a afirmat răspicat că nu dorește să plece de la echipă, planul său fiind unul pe termen lung. Ba mai mult, spune că o ipotetică înlăturare de pe banca tehnică ar fi o dovadă de amatorism:

ADVERTISING

„Le-am spus că trebuie să ne fructificăm șansele, să nu ratăm ocazii importante. Penalty-ul a fost acordat în urma unei lovituri libere, care nu a existat. Cred că am jucat foarte bine astăzi, sunt mulțumit, mai ales de prestația lui Mendes, Pașcanu și Siegrist, jucătorii noi.

Buzăul nu ne-a creat probleme, însă au fost periculoși la fazele fixe. Am controlat bine partida, însă nu am reușit să fim eficienți în ultima treime. Una dintre marile noastre probleme este la finalizare. Ne creăm șanse, însă nu finalizăm! Am pierdut alte două puncte. Muncim din greu, jucătorii noi ne-au oferit o altă calitate. Încasăm goluri ușor, suntem în proces de a scăpa de mahmureală”, a spus Lennon, imediat după ultimul fluier al partidei, la microfonul televiziunii PrimaSport.

REZUMAT | Buzău - Rapid 1-1 | Etapa 5, SuperLiga, 2024 - 2025

Fanii i-au cerut deja demisia lui Lennon, in timp ce presedintele Viorel Moldovan a afirmat ca isi doreste ca sistemul de joc sa fie schimbat urgent: „Eu sunt aici pe termen lung, acest club are nevoie de stabilitate, vreau să clădesc. Nu vreau să grăbim lucrurile, am fost adus aici să construiesc ceva. Nu poți lua o decizie după cinci etape. Nu este o criză masivă, însă sunteți puțin dramatici în România uneori. Nu plec, însă cred că ar fi o decizie de amatori. Vrem să fim competitivi, să fim în play-off și să ne luptăm pentru locurile de cupe europene. Ne trebuie o serie consistentă de victorie, asta ne-ar redresa, sunt sigur”, a mai spus Lennon.

ADVERTISING

Rapidul este acum pe 12 în Liga 1, cu doar 4 puncte acumulate în 5 partide. Echipa alb-vișinie a condus ieri după golul lui Papeau din minutul 10, însă a fost egalată pe final, după un penalti transformat de Constantin Budescu în minutul 77. Rapid rămâne singura echipă fără victorie din acest sezon de L1.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!