Muzică din Titanic, difuzată fără acord la un miting al lui Trump. Celine Dion, indignată: „Serios? Chiar melodia asta?” (Video)

Muzică din Titanic, difuzată fără acord la un miting al lui Trump. Celine Dion, indignată: „Serios? Chiar melodia asta?” (Video)

O interpretare a melodiei „My Heart Will Go On” cu Céline Dion – de pe coloana sonoră a fimului „Titanic” – a fost difuzată vineri pe un ecran gigantic în timpul unui miting de campanie din Montana al candidatului republican Donald Trump şi al coechipierului său JD Vance, ceea ce a stârnit indignarea echipei artistei canadiene, întrucât nu i s-a cerut acordul, relatează BFMTV.

Alegerea acestei melodii a provocat reacţii batjocoritoare sau amuzante din partea susţinătorilor democratei Kamala Harris, unii dintre aceştia făcând o legătură între soarta tragică a personajului şi campania candidatului republican.

ADVERTISING

Într-o declaraţie postată pe conturile de social media ale artistei se arată că "echipa de management a lui Céline Dion şi casa ei de discuri, Sony Music Entertainment Canada Inc, au luat cunoştinţă de utilizarea neautorizată a videoclipului, înregistrării, interpretării muzicale şi imaginii lui Céline Dion cântând "My Heart Will Go On" la un miting de campanie Donald Trump / JD Vance în Montana.

Această utilizare nu este autorizată în niciun caz, iar Céline Dion nu aprobă această utilizare sau orice altă utilizare similară...Şi serios, chiar acest cântec?" - a reacţionat cu indignare echipa artistei. 

Cu câteva zile înainte, muzicianul francez Woodkid ceruse Universal să intervină pentru a împiedica utilizarea piesei Run Boy Run, "imnul său LGBT+", de către candidatul republican la preşedinţia americană.

ADVERTISING

Pe de altă parte, cântăreaţa americană Beyonce a autorizat-o pe candidata democrată Kamala Harris să utilizeze piesa sa "Freedom", lansată în 2016 împreună cu Kendrick Lamar, pe parcursul campaniei sale.

Kamala Harris Launches Her Campaign for President

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇