Concluziile trase de Dan Petrescu după Maccabi Petah Tikva - CFR Cluj

Concluziile trase de Dan Petrescu după Maccabi Petah Tikva - CFR Cluj

Dan Petrescu (56 de ani) a tras concluzii importante după meciul Maccabi Petah Tikva – CFR Cluj 0-1, manșa tur a turului trei preliminar al Conference League.

Petrescu și-a avertizat jucătorii pentru meciul retur, având în vedere ocaziile importante pe care le-au ratat Deac și compania. „Bursucul” se așteaptă la un meci foarte greu în retur, la Cluj-Napoca.

"Bursucul" și-ar fi dorit mai multe goluri marcate în poarta israelienilor de către jucătorii săi.

„A fost doar primul meci, sunt conștient că vom avea un meci greu săptămâna viitoare. Am suferit mult în partea secundă, Maccabi e o echipă foarte bună: au dispus de vreo 8 jucători, care au fost la echipa națională. Am ratat niște ocazii incredibile, trebuia să fie 3, 4-0 în prima repriză. La acest nivel, nu ai voie să ratezi astfel de ocazii.

ADVERTISING

În repriza a doua, am suferit, însă am mai avut 2-3 ocazii pe contraatac. Scorul de 1-0 este mic, la ce s-a jucat astăzi, puteam câștiga la o diferență mult mai mare. Ne-am făcut returul mult mai greu, vreau să țin echipa de astăzi și pentru partida de joi. Prioritatea este Europa, chiar dacă nu stăm foarte bine în campionat. Avem nevoie de victorie în această etapă. Sunt fericit pentru rezultat, dar și pentru atitudine.

Nu era stilul meu, eu nu am zis să ne apărăm, însă atât am putut pe final. I-am băgat pe Fica, Michael și Postolachi, vrând să facem pressing. A fost greu, cald, ei au pasat între linii. Gândiți-vă și la vârsta unor jucători, peste 35 ani… nu este ușor să menții un anumit nivel. Per total, prima repriză, foarte bună, însă am suferit în a doua.

ADVERTISING

Sper să nu fi survenit vreo accidentare. Nu mi s-au temperat temerile, sunt îngrijorat, însă trebuie să mă focusez pe campionat. Suferim la capitolul fundași centrali, pe lângă Graovac, care abia a venit, sunt doar cei doi din această seară”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă.

CFR Cluj a învins Maccabi Petah Tikva cu 1-0, în manșa tur a turului trei preliminar al Conference League, printr-un gol marcat de Karlo Muhar în minutul 9.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇