Mama Sabrinei Voinea anunță o decizie radicală: "Atât am putut suporta"

Mama Sabrinei Voinea anunță o decizie radicală: "Atât am putut suporta"

Camelia Voinea, mama și antrenoarea Sabrinei Voinea, a anunțat o decizie radicală după evoluția din finala de la sol, la Jocurile Olimpice 2024.

Sabrina Voinea a terminat pe locul cinci finala la sol, cu o notă de 13.700, la care a depus contestație, contestație care nu i-a fost admisă. După concurs, având în vedere cele întâmplate cu contestația americancei Jordan Chiles – cu care a depășit-o la limită pe Ana Bărbosu și a cucerit aurul -, Camelia Voinea a anunțat că „am întrerupt gimnastica”, referindu-se la fiica sa.

ADVERTISING

Ea a precizat că "pentru drepturile noastre nu se zbate nimeni" și că "atât am putut suporta".

„Sabrina nu a ieșit din covor la nicio linie acrobatică, sunt toate aici, merita medalie! Noi astăzi, aici, am întrerupt gimnastica, pentru drepturile noastre nu se zbate nimeni! Vă iubim infinit pe toți cei care ne-ați susținut! Atât am putut suporta!”, a transmis mama sportivei pe pagina de Facebook.

Sabrina Voinea a concurat, luni, și la bârnă, unde a terminat pe locul 8, cu o notă de 11.733.

Reacția Sabrinei Voinea

Sabrina Voinea s-a declarat nedreptățită după finala de la sol. Gimnasta a precizat că "a fost cel mai bun sol", cea mai bună execuție pe care a reușit-o, insuficient pentru medalii: "După cum aţi văzut, la bârnă am mers puţin mai slab, dar după aia m-am adunat foarte bine la sol, mi-am făcut solul cât am putut eu de bine, mi-au ieşit liniile acrobatice, mi-a ieşit artistica.

ADVERTISING

A fost cel mai bun sol, a fost mai bun ca la Europene şi ca la Mondialele de anul trecut. Dar nici nu ştiu exact să vă spun ce s-a întâmplat. Da, mă simt nedreptăţită, pentru că ştiam că meritam o notă mult mai mare.

Nu ştiu ce s-a întâmplat cu contestaţia. Și americanca a contestat şi ei i s-a mărit nota. Şi am făcut exerciţiul cât am putut eu de bine, nu am ieşit afară din covor. Nu ştiu să vă spun, de ce nu s-a modificat.

Eu nu am auzit nimic să mi spună că m-au penalizat acolo sau dincolo. Eu ştiu foarte bine cum am făcut solul, ştiu foarte bine că nu am ieşit afară din covor, ştiu că liniile acrobatice mi-au ieşit destul de bine, artistica am făcut-o destul de bine", a declarat Sabrina Voinea

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇