Retragere de top de la Jocurile Olimpice: O tenismenă cunoscută a declarat forfait

Retragere de top de la Jocurile Olimpice: O tenismenă cunoscută a declarat forfait

Marketa Vondrousova, medaliată cu argint la JO de la Tokyo, a anunţat luni va rata Jocurile Olimpice de la Paris din cauza unei accidentări, informează Reuters.

Vondrousova a disputat finala feminină de simplu la Olimpiada găzduită în urmă cu trei ani de capitala Japoniei, deşi nu era cap de serie.

Ea s-a înclinat atunci în faţa elveţiencei Belinda Bencic, care nu îşi va apăra titlul olimpic la Paris, după ce a adus pe lume o fetiţă, în luna aprilie.

''Îmi parte foarte rău, însă din motive de sănătate nu voi participa anul acesta la Jocurile Olimpice de la Paris. Am sperat până în ultima clipă să pot merge măcar la dublu, dar problemele la mână nu mă vor lăsa pe teren", a scris Vondrousova pe contul său de Instagram.

ADVERTISING

Compatrioata sa Katerina Siniakova, care a câştigat aurul la dublu feminin la ultimele ediţii ale Jocurilor Olimpice şi are în palmares nouă titluri de Mare Şlem la dublu feminin, o va înlocui pe Vondrousova la simplu, iar Linda Noskova va face pereche la dublu cu Karolina Muchova.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!