Verdictul lui Ion Crăciunescu după penalty-ul controversat din Unirea Slobozia - FCSB 2-2

Verdictul lui Ion Crăciunescu după penalty-ul controversat din Unirea Slobozia - FCSB 2-2

Ion Crăciunescu a dat verdictul de specialist în urma arbitrajului controversat din meciul Unirea Slobozia – FCSB 2-2, din etapa a doua din Superliga.

Fostul mare arbitru a fost întrebat despre faza penalty-ului controversat primit de FCSB în repriza a doua a meciului cu Unirea Slobozia.

Ion Crăciunescu a dat un verdict ferm în privința penalty-ului primit de FCSB cu Unirea Slobozia

Crăciunescu a explicat de ce, în opinia sa, decizia luată de arbitrul Vlad Baban a fost una corectă.

"Nu este o luptă corp la corp, este o certitudine acest lucru. Da? Deoarece, corp la corp înseamnă să fie umăr contra umăr și contactul să fie unul normal. Nu cu o forță disproporționată, ceea ce se întâmplă aici.

ADVERTISING

Problema este unde s-a întâmplat, pentru că împingerea este clară. Nu se duce cu umărul, se duce și pune și brațul și-l dă la o parte. Uitați-vă, când e dat pe spate, deja e cu picioarele în careu. Mulți spun că trebuie să te raportezi la locul de unde începe contactul.

Eu spun NU. Nu contează locul de unde începe. Contactul se prelungește și în careu. Am citit regulamentul de mi-am albit părul prin cap. Sunt interpretări. Eu dădeam penalty aici. Și spuneam așa: Da, domne', a fost contactul în careu. Este în careu? Da. La revedere. E penalty clar", a declarat Ion Crăciunescu, la Digi Sport.

ADVERTISING

Unirea Slobozia - FCSB s-a terminat 2-2, după goluri marcate de Filip Ilie și Andrei Dorobanțu, respectiv Mihai Lixandru și Darius Olaru.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!