Mircea Lucescu negociază cu o națională de top a Europei

Mircea Lucescu negociază cu o națională de top a Europei

Reputatul tehnician român Mircea Lucescu, 78 de ani în prezent, își negociază revenirea sa în fotbalul mare, la o echipă națională de top.

Fostul antrenor de la Dinamo Kiev, Rapid, Inter sau Șahtior, nu mai lucrează din noiembrie 2023, după despărțirea de kieveni. El a avut în acest răstimp mai multe oferte, pe care a ales să le refuze, printre care de la Fenerbahce sau Beșiktaș.

Lucescu a fost abordat acum de Andriy Shevchenko, președintele Federației Ucrainene de Fotbal, și i s-a propus postul de selecționer, scrie presa ucraineană, prin portalul sport.ua.

ADVERTISING

Românul este tentat să preia naționala în galben și albastru, însă o va face doar cu îndeplinirea anumitor condiții. Fosta adversară a României de la EURO 2024 este condusă în acest moment de Serghei Rebrov. Ucraina a fost eliminată de la EURO deși a făcut 4 puncte, învingând Slovacia, remizând cu Belgia, pierzând clar cu România, 0-3.

Ex-dinamovistul a antrenat de 2 ori în țara de la nord de România, pe Șahtior între 2004 și 2016 și pe Dinamo Kiev între 2020 - 2023.

Cea mai mare performanță a Ucrainei a fost un sfert de finală la Mondialul din 2006.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!