Grindeanu zice că defrișările pe Valea Oltului sunt în grafic: Nu s-ar fi putut face pe timp de noapte „nici cu batalioane de ostași galbeni”

Grindeanu zice că defrișările pe Valea Oltului sunt în grafic: Nu s-ar fi putut face pe timp de noapte „nici cu batalioane de ostași galbeni”

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat, vineri, la Timişoara, că lucrările pe Valea Oltului sunt în grafic și pe 9 august va fi reluată circulația. El spune și că nu s-ar fi putut face defrişări pe timp de noapte, nici „dacă ar fi batalioane de ostaşi galbeni pe versanţi”.

„Marţi, în principiu, o să merg să văd cum se desfăşoară lucrările. O să fie marţi două săptămâni de la acele restricţii absolut necesare, asta fiindcă am văzut că sunt unii care îşi dau cu părerea. Sunt absolut necesare (...) şi dacă ar fi batalioane de ostaşi galbeni pe versanţii din Valea Oltului, eu nu cred că s-ar putea face defrişări pe timp de noapte (...)”, a afirmat ministrul într-o conferinţă de presă.

Sorin Grindeanu după semnarea contractului drumul de legătură între A1 și DN69

Conferință de presă susținută de ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, după semnarea contractului pentru finalizarea drumului de legătură între A1 și DN69

Publicată de Ministerul Transporturilor si Infrastructurii România pe Vineri, 19 iulie 2024

Potrivit ministrului, lucrările sunt în grafic, în acest moment fiind realizate în proporție de 40%, iar traficul va fi reluat în data de 9 august.

ADVERTISING

„Aseară, raportul, că îmi vine în fiecare zi raport pe ceea ce se întâmplă pe Valea Oltului, arată că sunt undeva la 40%, ceea ce înseamnă foarte bine. Marţi o să fiu personal acolo să verific, sunt în grafic, ceea ce înseamnă că, aşa cum am spus, 9 august se reia circulaţia pe Valea Oltului", a adăugat el.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇