FCSB primește o veste excelentă

FCSB primește o veste excelentă

FCSB a primit o veste excelentă înaintea meciurilor cu Maccabi Tel Aviv din turul doi preliminar al Ligii Campionilor.

După ce a eliminat Virtus AC cu 11-1 la general, FCSB va întâlni o echipă mult mai puternică, Maccabi Tel Aviv, cap de serie în turul doi din preliminariile Ligii Campionilor.

FCSB a primit, însă, o veste excelentă înaintea dublei de calificare în turul trei preliminar al "competiției stelelor". Patru jucători ai echipei israeliene au fost incluși în lotul naționalei Israelului pentru Jocurile Olimpice Paris 2024.

ADVERTISING

Pe site-ul oficial, în cadrul lotului naționalei Israelului, apar jucătorii Roy Revivo, Ido Shahar, Osher Davida și Dor Turgeman. Toți vor lipsi din dubla de calificare în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, contra FCSB.

De asemenea, de la Maccabi Tel Aviv lipsește și Felicio Milson, vedeta lotului, care a forțat plecarea la AEK Atena, în Grecia, și nu s-a prezentat când trebuia la reunirea echipei. El s-a întors, totuși, la Maccabi Tel Aviv, dar a fost lăsat în afara lotului.

FCSB va juca în turul doi preliminar al Ligii Campionilor cu israelienii de la Maccabi Tel Aviv. Turul e programat pentru 23 sau 24 iulie, în timp ce returul se va juca pe 30 sau 31 iulie.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!