FCSB câștigă clar și returul cu Virtus și se califică în turul doi preliminar al Ligii Campionilor

FCSB câștigă clar și returul cu Virtus și se califică în turul doi preliminar al Ligii Campionilor

FCSB a învins Virtus, marți, scor 4-0, și, cu 11-1 la general, s-a calificat în turul doi preliminar al Ligii Campionilor.

Început la adăpostul unui 7-1 din tur, meciul retur cu Virtus a fost o simplă formalitate pentru FCSB. Campioana României a dominat total încă din start și a marcat prin Băluță (20) și Edjouma, care a reușit o dublă (28, 37). A fost 3-0 la pauză.

În repriza a doua a venit și prima ocazie a lui Virtus în meci, când Bounocunto a tras pe lângă poarta lui Vlad din careu (53). FCSB a avut, apoi, un gol anulat, marcat de Musi, în minutul 56. În ultima jumătate de oră, la Virtus a intrat pe teren și Federico Piovaccari, fostul atacant italian al FCSB, cu care campioana României s-a calificat în grupele Ligii Campionilor în 2013. David Popa a ratat, în minutul 72, șansa de a marca, după un șut blocat de Passaniti.

ADVERTISING

A făcut-o, totuși, Miculescu, care a împins mingea în poartă din apropiere, după un șut de la distanță respins în față de portarul lui Virtus. Darius Olaru a mai avut o ocazie, în minutul 90, cu un șut blocat. A fost mai degrabă un meci de antrenament pentru FCSB, care a obținut fără emoții calificarea în turul doi preliminar al Ligii Campionilor.

FCSB va juca în turul doi preliminar al Ligii Campionilor cu israelienii de la Maccabi Tel Aviv. Turul e programat pentru 23 sau 24 iulie, în timp ce returul se va juca pe 30 sau 31 iulie.

FCSB - VIRTUS 4-0 (Băluță 20, Edjouma 28, 37, Miculescu 73), 11-1 la general

ADVERTISING

Min. 90+4 - Final de meci.

Min. 90+2 - Emoții la FCSB! Adrian Șut este accidentat după o intrare dură a lui Piovaccari. Mijlocașul a ieșit de pe teren și nu a mai revenit pentru final.

Min. 90 - Ocazie FCSB! Șutul lui Olaru, din careu, este blocat apărarea lui Virtus. Căpitanul FCSB a fost găsit singur în careu, dar n-a putut marca.

Min. 82 - Am intrat în ultimele 10 minute ale meciului.

Min. 73 - GOL FCSB! David Miculescu înscrie și el! împinge mingea în poartă de la 3 metri, după un șut de la distanță pe care portarul lui Virtus l-a respins în față.

Min. 72 - Ocazie FCSB! David Popa este blocat de Passaniti din apropiere, după șutul tânărului intrat pe teren în repriza a doua.

ADVERTISING

Min. 56 - GOL ANULAT! Alexandru Musi înscrie din apropierea liniei porții, după o minge trimisă spre poartă de Crețu, dar golul său este anulat pentru ofsaid.

Min. 53 - Ocazie Virtus! Bounocunto trage din interiorul careului, după o respingere greșită a lui Vlad Chiricheș, dar pe lângă poarta lui Vlad.

Min. 46 - A început repriza a doua.

Min. 45 - Pauză.

Min. 37 - GOL FCSB! Edjouma face dubla, cu capul, după o minge pe care a împins-o în poarta liberă, în urma unei devieri nefericite a apărării echipei din San Marino.

Min. 36 - Ocazie FCSB! Marius Ștefănescu trimite un șut cu efect din dreapta, Passaniti era ieșit din cadrul porții și a încercat să-l surprindă, dar portarul lui Virtus a respins în corner.

Min. 32 - Ocazie FCSB! Passaniti respinge peste poartă un șut al lui Haruț din lovitură liberă.

Min. 28 - GOL FCSB! Edjouma majorează avantajul "roș-albaștrilor". Centrare din corner, deviere a lui Băluță cu capul, iar Edjouma înscrie simplu cu latul din apropiere.

Min. 24 - Ocazie FCSB! Băluță trimite cu capul în transversală, după o centrare plouată din dreapta.

Min. 20 - GOL FCSB! Alexandru Băluță înscrie cu un șut cu stângul, din apropiere, după o fază legată de atac a "roș-albaștrilor". Pasa lui Miculescu spre Ștefănescu e deviată și ajunge la Băluță, care îl învinge pe Passaniti.

Min. 16 - Ocazie FCSB! Passaniti reține fără emoții un șut moale al lui Băluță, de la 16 metri.

Min. 13 - Ocazie FCSB! Luis Phelipe trage de la distanță, dar pe lângă poarta lui Passaniti!

Min. 11 - Ocazie FCSB! Miculescu este găsit excelent cu o centrare a lui Băluță în mijlocul careului, însă reluarea sa spre poartă este blocată.

Min. 4 - Ocazie FCSB! Vali Crețu lovește bara, în urma unui atac al "roș-albaștrilor".

Min. 1 - A început meciul.

Echipele de start:

FCSB: A. Vlad - V. Crețu, Haruț, Chiricheș, Kiki - Edjouma, Alhassan - Ștefănescu, Băluță, Luis Phelipe - Miculescu
Virtus: Passaniti - Gori, Rinaldi, De Lucia, Sabato - Lombardi, Bounocunto, Montanari, Ciacci, Rizzo - Angelli

În tur, FCSB a câștigat cu 7-1, în San Marino, iar returul se anunță o simplă formalitate pentru bucureșteni.

Meciul se joacă pe Stadionul Steaua și va putea fi urmărit pe platforma Voyo.

Dacă trece de Virtus, ceea ce parte doar o formalitate, FCSB va juca în turul doi preliminar al Ligii Campionilor cu israelienii de la Maccabi Tel Aviv. Turul e programat pentru 23 sau 24 iulie, în timp ce returul se va juca pe 31 iulie.

FCSB se va putea baza în acest meci pe Vlad Chiricheș și Marius Ștefănescu, care nu au putut fi prezenți pe teren în partida tur din cauza faptului că erau suspendați încă din sezonul trecut.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!