Kylian Mbappe, declarație plină de sinceritate la prezentarea oficială la Real Madrid

Kylian Mbappe, declarație plină de sinceritate la prezentarea oficială la Real Madrid

Kylian Mbappe (25 de ani) a făcut o declarație plină de sinceritate la prezentarea oficială la Real Madrid.

Superstarul francez Mbappe a fost prezentat oficial, marți, la Real Madrid, în fața a peste 80.000 de suporteri prezenți pe „Santiago Bernabeu”.

După ce a făcut vizita medicală, a semnat contractul și a îndeplinit toate formalitățile, francezul a ieșit pe gazon alături de președintele Florentino Perez pentru a-i saluta pe fani, cărora le-a și vorbit.

Mbappe s-a lăudat că visul său din copilărie a devenit realitate și a transmis că vrea să se ridice la nivelul istoriei lui Real Madrid.

ADVERTISING

"Este incredibil să fiu aici. Am visat să joc pentru Real Madrid de ani de zile. Acum acest vis a devenit realitate, sunt un copil foarte fericit. Aş vrea să-i mulţumesc preşedintelui Florentino Perez, care m-a primit cu căldură din prima zi. Au fost multe întorsături de situaţie, dar iată-mă aici.

Aş dori, de asemenea, să le mulţumesc tuturor celor care au muncit din greu pentru a mă aduce aici. Am reuşit: sunt jucător la Real Madrid! Îmi văd familia fericită, mama plângând. Aceasta este o zi incredibilă pentru mine. Încă de când eram copil, am avut un singur vis, acela de a fi aici. Să fiu aici înseamnă foarte mult pentru mine. Le mulţumesc fanilor Realului, care m-au copleşit cu dragoste atâţia ani.

ADVERTISING

Acum am un alt vis, acela de a fi la înălţimea istoriei acestui club, cel mai bun din lume. Voi da totul pentru acest club. Pentru toţi copiii de aici, să ştiţi că am fost ca voi, am avut un vis şi l-am îndeplinit. Cu determinare, puteţi realiza orice. Este un lucru atât de important pentru mine. Sunt mândru să fiu aici. Nu voi mai vorbi pentru că voi începe să plâng. Uno, dos, tres: Hala Madrid!", a declarat Mbappe în faţa fanilor.

Kylian Mbappe a semnat un contract valabil până în 2029 cu Real Madrid.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!