DWMT La Conac anunță noi artiști pentru ediția de anul acesta

DWMT-la-Conac-2024-1080-x-1080-px

DWMT La Conac, singurul festival de arte și muzică din sudul României, organizat de DIUD în colaborare cu Point, revine pe 7-8 septembrie 2024 la Conacul Udriște-Năsturel, Herăști, Giurgiu, cu următorul val de artiști pentru cea de-a doua ediție. După primele nume care au atras atenția la finalul primăverii, DWMT La Conac anunță cu entuziasm un alt val al lineup-ului său, amplificând promisiunea unei experiențe unice pe moșia Conacului Udriște Năsturel.

În acest nou val, pe Main Stage vor urca și artiști de peste Prut, precum SATOSHI, MIHAIL sau PRIMA DRAGOSTE, dar și o serie de nume remarcabile din peisajul muzical contemporan local: DORA GAITANOVICI, KADJAVSI, DIMITRI’S BATS, ALEX PURJE & MIND THE GAP TRIO, AIM + WALL, HARDPLAY și ANDREW DUM.

ADVERTISING

„Suntem abia la a doua ediție dar simt că am evoluat mult față de anul trecut. Dorim să ne menținem poziționarea că festival de tip discovery. Anul acesta avem și primul nostru nume internațional, pe Kerala Dust, însă credem cu tărie în întregul lineup. Fiecare proiect muzical este atent selecționat. Toți artiștii au un sound bine închegat și promit un show un pic altfel. Prin acest festival încercăm să ducem mai departe idealul DWMT Sessions de a fi un playground creativ pentru proiectele artistice în care credem. Chiar dacă unii sunt la început de drum, noi le urmărim parcursul, de ceva timp, și știm, cu siguranță, că vă vor surprinde în cel mai plăcut mod posibil." - spune Călina Purje, Booking Manager & Co-Founder @DWMT la Conac.

ADVERTISING

Aceste trupe se alătură primului val de artiști anunțat anterior: Om la Lună, HVNDS Lite, The Kryptonite Sparks, Delta Pe Obraz, Musspell, Simona Delegeanu, Paul Tihan & Andra Andriucă și, în premieră pentru DWMT La Conac, primul headliner internațional al festivalului: Kerala Dust. Prin combinația lor eclectică de genuri și influențe, aceste trupe și artiști promit să transforme DWMT La Conac într-o întâlnire culturală rară care nu merită ratată.

În paralel cu experiența muzicală, DWMT La Conac va celebra și artele vizuale printr-o expoziție intitulată „We Lived Good Lives”, curatoriată de Medina Pop. Această expoziție încurajează publicul să exploreze teme profunde prin operele a cel puțin 20 de artiști români, fiecare contribuind la o poveste complexă și profundă despre viață și memorie.

ADVERTISING

„Memoria este o forță puternică care ne modelează identitatea, ne influențează deciziile și ne conectează atât la ceea ce a fost înaintea noastră, cât și la ceea ce va fi după noi. Expoziția We Lived Good Lives vă invită într-o călătorie intimă prin peisajele sensibile ale memoriei și conservării acesteia." - a declarat Medina Pop.

Accesul pentru copiii sub 12 ani este gratuit la festivalul DWMT La Conac. Biletele pentru eveniment, și informațiile actualizate pot fi găsite pe site-ul oficial al festivalului https://tickets.dwmt.ro/ și pe platforma iabilet.ro.

Despre DWMT la Conac

DWMT la Conac, în colaborare cu POINT, este singurul festival de arte și muzică din sudul României, organizat la Conacul Udriște Năsturel din Herăști, județul Giurgiu, pe o moșie plină de castani și flori care găzduiește cel mai vechi monument de arhitectură civilă românească din piatră. Este un festival de două zile care propune și promovează sinergia dintre public și artiști, dintre cultură și fun, dintre exclusivist și familiar, dintre un loc istoric și vibe contemporan. La fiecare ediție, DWMT LA CONAC se bucură de un line-up muzical eclectic și de expoziții de arte vizuale atent curatoriate, concomitent cu o experiență gastronomică sofisticată, în stil gourmet.

Despre DWMT

DWMT este o platformă muzicală de nișă, cu o abordare curatorială pentru artiștii în devenire și nu numai. Platforma promovează și documentează muzica live prin intermediul unor producții cinematice de calitate, axate pe estetică. De asemenea, transmite conținutul prin evenimente experimentale și cu acces limitat.

Diud, Where’s my tune? este un sub-brand dezvoltat de DIUD, cu o identitate și o poveste proprie, atât online, cât și offline.

Organizatori: Diud, POINT

Sponsori: Schweppes, Banca Transilvania, McDonald’s Romania, Malfi Gin

Parteneri: Iabilet.ro, Mobila Dalin

Un festival plăcut de Radio Guerrilla.

Parteneri media: Arthood, Bazar de Muzică, CityFemme, Critic Eyez, Daily Magazine, e-femeia.ro, Gen, știri, Happening, Igloo, The Interwission, Kudika, Munteanu Recomandă, Nine O'Clock, PRwave, Revista Atelierul, Rock Monsters Romania, RU Living Life, Spotmedia, The Woman, Ziarul Metropolis, Zile și Nopti.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/7025727784199398/