Atletico Madrid a luat decizia finală în privința lui Horațiu Moldovan

Atletico Madrid a luat decizia finală în privința lui Horațiu Moldovan

Atletico Madrid, club care l-a transferat pe Horațiu Moldovan de la Rapid cu 800.000 de euro la începutul lui 2024, i-a stabilit soarta portarului român.

Transferul lui Horațiu Moldovan (26 de ani) la Atletico Madrid, de la Rapid, a fost unul de bun augur doar din punct de vedere al imaginii. Sportiv, însă, portarul a avut de suferit datorită concurenței cu Jan Oblak, iar perioada sa la Madrid se apropie de final.

Presa din Spania anunță că Horațiu Moldovan e la un pas să plece de la Atletico Madrid, unde n-a jucat niciun meci de când s-a transferat la clubul din capitala Spaniei. Mai mult, se pare că madrilenii i-au găsit deja înlocuitor.

ADVERTISING

Este vorba despre David Soria (31 de ani), portarul lui Getafe, care îi va lua locul de rezervă a lui Oblak lui Horațiu Moldovan.

Convocat de Edi Iordănescu la EURO 2024 pentru că a fost titular în aproape toată campania de calificare la turneul final, Horațiu Moldovan n-a prins niciun minut în poarta echipei naționale, după ce n-a apucat să debuteze pentru Atletico Madrid în ultimele șase luni.

El este cotat la 2,5 milioane de euro de către Transfermarkt.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!