Reacția lui Edi Iordănescu după eliminarea României de la EURO 2024: "Asta e realitatea"

Reacția lui Edi Iordănescu după eliminarea României de la EURO 2024: "Asta e realitatea"

Edi Iordănescu (46 de ani) a oferit prima reacție după eliminarea României de la EURO 2024. Trocolorii au fost învinși de Olanda, 0-3 la Munchen, în optimile de finală.

Iordănescu a tras primele concluzii după meciul pierdut de elevii săi cu Olanda, 0-3, și a spus că “dacă știm să gestionăm momentul”, povestea României de la EURO 2024 poate aduce lucruri bune pentru fotbalul românesc.

"Plecăm cu capul sus, dar cu sufletul frânt. Ne-am dorit foarte mult, pentru toată emulația care s-a creat. Am dat totul. Închidem o poveste frumoasă, care poate să aducă lucruri foarte bune dacă știm cum să gestionăm acest moment.

ADVERTISING

Le mulțumesc băieților, au rupt bariere, au depășit așteptări. E greu să depășești zeci de ani de diferență între noi și olandezi. Asta e realitatea.

E greu să comentăm. Primele 20 de minute ne-au aparținut. Am vrut să-i surprindem, eram sigur că se așteaptă să cedăm teren. Am fost intenși, am fost agresivi. Au creat primul gol, toate golurile au fost acțiuni individuale, calitate mare.

S-au accidentat Ianis și Mogoș, ne-au dat peste cap puțin accidentările. A trebuit să schimbăm, să facem improvizație la improvizație", a declarat Edi Iordănescu, la Pro TV, după meci.

ADVERTISING

România s-a oprit în optimile EURO 2024

După ce a câștigat grupa E, cu patru puncte, România s-a calificat în optimile de finală la EURO 2024, unde a dat peste Olanda. O "nucă" prea tare pentru tricolori, care au pierdut cu 3-0, la Munchen.

Deși a început promițător meciul, România a fost învinsă cu 3-0 de naționala Olandei, în optimile de finală ale EURO 2024. Doneyll Malen, cu o dublă, și Cody Gakpo, au marcat golurile cu care batavii au obținut calificarea în sferturile Campionatului European.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!