Liceul Laude-Reut, rampa ta de lansare într-o carieră de top

Liceul Laude-Reut, rampa ta de lansare într-o carieră de top

Evaluarea Națională tocmai a trecut, emoțiile s-au mai estompat și aștepți rezultatele. Dar dincolo de rezultate, știm că adevărata preocupare a ta este acum să faci alegerea cea mai inspirată pentru drumul pe care îl vei parcurge pentru următorii 4 ani. Această alegere va fi definitorie pentru tine, pentru cariera pe care o vei urma în viață, pentru dezvoltarea ta personală și profesională.

Se zice că o călătorie de 1000 de mile începe cu primul pas. Ai o mare responsabilitate față de tine însuți să faci pasul cel bun, acel prim pas care te va ghida spre atingerea visurilor tale – chiar dacă nu știi cel mai clar acum care sunt acestea, alege liceul Laude-Reut!

ADVERTISING

Te vom ajuta să le descoperi și să te descoperi, vei crește fără să îți dai seama, iar într-o bună zi, când vine iar ceasul unei noi alegeri, precum va fi momentul când vei pleca la facultate, vei realiza câte posibilități ți se deschid la orizont, în domenii de mare impact și la nivel de leadership: diplomație și relații internaționale, business, media-comunicare, IT, medicină, biotehnologii, inginerie etc.

Te așteptăm la oricare dintre cele trei profiluri de studiu: Matematică - Informatică, Științe Sociale sau Științe ale Naturii, ca boboc, în toamnă, împreună cu profesorii noștri dedicați ce îți vor fi cei mai buni prieteni în pregătirea ta de viitor, pentru universități de top din țară și străinătate, din Europa, Israel și Statele Unite ale Americii.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Îți punem la dispoziție spațiu modern de învățare, în frumoasa clădire Academician Nicolae Cajal, din Piața Leul Ierusalimului, dotată cu laboratoare moderne de fizică, chimie, informatică, limbi străine și tehnologii de ultimă generație (video-proiecție, table smart, platforme virtuale etc.).

Îți oferim programe inovatoare de diplomație culturală, publică și digitală, business și antreprenoriat, marketing, comunicare și media, pregătire la cel mai înalt nivel pentru a trece examenul final de Bacalaureat cu distincție, precum toate generațiile anterioare, pe curriculum aprobat de Ministerul Educației Naționale, a cărui avizare o deținem ca școală de excelență în educația preuniversitară românească.

ADVERTISING

Familia Laude-Reut te așteaptă, te primește cu brațele deschise și mulți prieteni, precum spune și numele nostru: în limba ebraică, reut înseamnă prietenie. Absolvenții sau viitorii absolvenți Laude-Reut ți-au pregătit un mesaj special, prin care te îndeamnă să țintești sus, întrucât vei avea întreg sprijinul Laude-Reut – cunoaște-i aici: https://bit.ly/2Bf8lfG sau pe paginile de Facebook și LinkedIn ale Complexului Educațional Laude-Reut.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇