Promisiunea făcută de Simona Halep fanilor săi la Cluj-Napoca

Promisiunea făcută de Simona Halep fanilor săi la Cluj-Napoca

Simona Halep a participat sâmbătă seara la o seară minunată în cadrul Sports Festival din Cluj-Napoca, acolo unde a avut loc un demonstrativ cu nume de legendă ale tenisului.

Dubla campioană de Mare Șlem a pășit pe teren alături de Andre Agassi, Steffi Graf, Andrei Pavel și Horia Tecău, pe teren fiind nu mai puțin de 32 de trofee de Grand Slam adunate de la 3 persoane doar.

Halep a ținut să le mulțumească miilor de fani care au sosit special să o vadă la lucru pe campioana noastră, care a jucat doar 2 partide oficiale de la revenirea sa în tenisul mare, dar și să le facă o solemnă promisiune. Simona, 32 de ani, le-a mulţumit celor din public pentru susţinerea arătată mai ales în perioada în care a fost suspendată pentru dopaj, suspendare din fericire redusă de TAS şi a adăugat că ar vrea să se bucure de alte reuşite alături de ei: “Mă gândesc la revenire, nu la retragere”.

Conferință de presă Andre Agassi, Steffi Graf, Simona Halep , Andrei Pavel - Sports Festival 2024

Simona Halep a ținut un discurs emoționant înainte de Sports Festival, la Cluj-Napoca

ADVERTISING

Halep și Pavel au câștigat meciul lor de dublu mixt în fața perechii Agassi și Graf, scor 8-4 într-un maxi set, meci arbitrat din scaun de fosta tenismenă Raluca Olaru. La partidă au asistat nume mari ale sportului românesc precum Ilie Năstase, Ion Ţiriac şi Virginia Ruzici.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!