Unul dintre fotbaliștii de bază de la FCSB primește o ofertă surpriză de la o nou-promovată

Unul dintre fotbaliștii de bază de la FCSB primește o ofertă surpriză de la o nou-promovată

FCSB s-ar putea despărți în această vară de un fotbalist care, contrar tuturor așteptărilor, a devenit pe parcurs un fotbalist de bază, cu foarte multe minute petrecute ca titular la gruparea campioană.

Roș-albaștrii îl pot pierde pe fundașul dreapta Vali Crețu, care mai are contract cu formația bucureșteană doar până la finalul lunii iunie și este așteptat să semneze prelungirea înțelegerii.

Jucătorul venit de la Gaz Metan Mediaș în 2019 a primit însă o ofertă surpriză, de la una dintre nou-promovatele Ligii 1. E vorba de Gloria Buzău, care îl cere pe Crețu, prin vocea antrenorului său Andrei Prepeliță.

ADVERTISING

„La Vali nu cred că vârsta e o problemă, el din punct de vedere fizic arată foarte bine. E un jucător campion, de bază al lor și nu cred că îl vor lăsa liber. Eu am o relație și am vorbit și cu cei de la FCSB… Dar nu s-a pus problema să-l lase liber”, a spus Andrei Prepeliță, în cadrul conferinței de presă organizate la reunire, la Buzău.

Totusi, in urma nu cu foarte mult timp, managerul Mihai Stoica de la FCSB puncta faptul ca aproape sigur Cretu isi va prelungi contractul cu FCSB: „Crețu va semna prelungirea, cu certitudine. Creţu a făcut un meci perfect. Creţu l-a anihilat pe Otele total, cum a făcut cu Mitriţă şi la toate meciurile foarte complicate pentru noi. A fost unul dintre cei mai buni. A fost mereu în Top 3”, puncta MM la televiziunea OrangeSport.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!