O femeie și fiica sa au fost mușcate de un câine într-un parc din București

O femeie și fiica sa au fost mușcate de un câine într-un parc din București

O femeie de 48 de ani şi fiica sa de 9 ani au fost muşcate de un câine într-un parc din Sectorul 2 al Capitalei. Câinele a fost ridicat de poliţişti, iar proprietarul său va fi cercetat.

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au anunţat, miercuri, că poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că două persoane au fost muşcate de un câine într-un parc din Sectorul 2.

”La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul subunităţii, care au identificat o femeie, în vârstă de 48 de ani, aceasta fiind însoţită de către fiica ei, minoră, în vârstă de 9 ani. Din primele cercetări, s-a stabilit că, în timp ce se aflau în parc, femeia de 48 de ani ar fi suferit leziuni, provocate de un câine. Cu privire la fiica ei, aceasta prezenta escoriaţii la nivelul membrelor inferioare”, au precizat poliţiştii.

ADVERTISING

Un echipaj de prim-ajutor le-a acordat îngrijiri medicale celor două victime, care au fost transportate apoi la spital pentru investigaţii suplimentare.

”Proprietarul animalului a fost identificat, iar cazul a fost preluat de către poliţişti din cadrul Serviciului pentru Protecţia Animalelor, în vederea luării măsurilor legale ce se impun. Totodată, câinele va fi ridicat şi transportat la Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor”, a menţionat sursa citată.

Poliţiştii continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de neluarea de către proprietarul / deţinătorul animalului a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra persoanei.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇