Festivalul WOW Family Festival dă startul primei ediții de 1 iunie la Jurasica Parc Neptun

Festivalul WOW Family Festival dă startul primei ediții de 1 iunie la Jurasica Parc Neptun

Timp de două zile, în perioada 1-2 iunie, copii sunt așteptați alături de părinții lor la prima ediție a festivalului WOW Family Festival, unde vor fi întâmpinați de 42 de dinozauri realizați în mărime naturală și atestați științific, dispuși în șase zone, fiecare dedicată câte unui continent – Europa, Asia, America, Africa, Australia, Antarctica. Pe lângă aceștia, publicul se poate bucura de o mulțime de activități distractive și educative pe perioada celor două zile de festival. 

La WOW Family Festival veți descoperi magia teatrului alături de trupa ,,Improvizări’’ într-un spectacol interactiv plin de voie bună. Aceștia vor oferi ocazia publicului aflat la festival să ia parte la aventuri captivane și amuzante, improvizația fiind punctul central al spectacolului, în care momentele unice și pline de energie sunt create spontan, fără nici o repetiție înainte. Trupa ,,Improvizări’’ este singura trupă independentă de teatru din Constanța, iar ei promit că vor aduce zâmbete și bucurie tuturor celor care vor fi prezenți acolo.

ADVERTISING

Pe 1 iunie la Scena Mare, unul dintre cei mai cunoscuți scriitori de cărți pentru copii, Alec Blenche, va fi prezent la WOW Family Festival alături de fiica sa Emma. Cei doi îi vor purta pe cei prezenți într-o călătorie muzicală cu zâmbete și stare de bine prin poveștile create de aceștia. Timp de o oră Alec și Emma Blenche vor delecta publicul cu mici scenete despre răbdare, generozitate, iubire și recunoștință, apoi vor continua cântând și dansând împreună pe ritmurile zglobii ale lui Jup, pisoiul cel năzdrăvan imaginat în cărțile scriitorului. Nu vor lipsi bineînțeles autografele, iar multe dintre cărțile lui Alec vor fi disponibile pentru vânzare.

ADVERTISING

Un punct de atracție pentru publicul aflat acolo îl constituie spațiul destinat activităților de reciclare, realizat în parteneriat cu TOMRA Collection România. Fiecare copil care aduce 10 ambalaje, care îndeplinesc condițiile de a fi reciclate, este răsplătit cu câte un tichet. Cei care reciclează responsabil vor beneficia de reduceri la atelierele de creație din cadrul festivalului. 

De asemenea, WOW Family Festival îi invită pe toți cei prezenți la Jurasica Treasure Hunt. Cei mai însetați copii își vor potoli setea după o sesiune distractivă și palpitantă de joacă și perspicacitate cu produsele oferite de Acqua Carpatica. 

ADVERTISING

Bineînțeles că de la un astfel de festival nu aveau cum să lipsească Atelierele de Creație pentru cei mici, unde au ocazia de a-și crea singuri diverse jucării personalizate cu tematică de dinozauri. De asemenea, Atelierul de Face Painting așteaptă ca aceștia să vină cu cele mai haioase idei de pictat. 

Pe 2 iunie la Scena Mare, atât copii, cât și părinții sunt invitați la un spectaculos moment de magie alături de ,,Full Joy by Leo’’. Magia va fi combinată cu jongleria și cu dansul interactiv, toate acestea fiind realizate de magicianul Leo împreună cu trei personaje surpriză.

Nu lipsește nici spațiul de Food&Drinks, situat chiar lângă Scena Mare, care oferă preparate foarte variate pentru întreaga familie. Vizitatorii se pot bucura de o experiență plăcută, chiar și după lăsarea serii, deoarece parcul este iluminat integral printr-un sistem de ghirlande care acoperă aproximativ trei kilometri.

WOW Family Festival oferă pe parcursul celor două zile de festival celor ce le trece pragul o călătorie fascinantă în lumea dinozaurilor chiar în mijlocul litoralului, iar pentru pasionații de dinozauri, și nu numai, vă așteaptă și un magazin la intrare, de unde puteți achiziționa suveniruri pentru întreaga familie. 

Biletele online beneficiază de un discount de 10% față de tarifele de la caserie, reducerea fiind deja aplicată în prețul afișat. Copii sub 3 ani au acces gratuit la festival și nu este necesară achiziționarea unui bilet de acces. De asemenea, WOW Family Festival oferă acces gratuit în parc persoanelor cu dizabilități și unui însoțitor în baza certificatului doveditor.

Pentru a afla mai multe informații puteți suna la numărul de telefon 40 735 070 070 sau puteți accesa online site-ul https://www.jurasica.ro/.

Parteneri ai evenimentului: Kiss FM, Acqua Carpatica, TOMRA Collection România și Litoralul Românesc