Presa din Kosovo dă de pământ cu naționala sa după eșecul cu România: „A fost o disperare! Nu am jucat nimic”

Presa din Kosovo dă de pământ cu naționala sa după eșecul cu România: „A fost o disperare! Nu am jucat nimic”

Presa kosovară a analizat într-un mod foarte dur eșecul naționalei lor în compania României la debutul din Nations League și la revenirea lui Mircea Lucescu pe banca echipei naționalei, după 38 de ani, scor 0-3.

Au fost trei goluri semnate de Man, Drăguș și Răzvan Marin, ultimul din penalti, iar selecționata kosovară a avut și un om în minus după eliminarea pe final de joc a lui Vojvoda. „Kosovo disperă, învinsă de România în «Fadil Vokrri»”, au titrat cei de la cotidianul Koha. Kosovarii au continuat: „Au fost mari speranțe și până la urmă a fost doar o mare disperare”.

ADVERTISING

„Reprezentativa din Kosovo a eșuat complet la primul meci al noii ediții din Liga Națiunilor. Vineri seara pe Fadil Vokrri din Pristina, Kosovo a suferit o pierdere profundă, 0-3 în fața României. Meciul a început bine, dar s-a terminat foarte rău. Cu trei goluri primite, un jucător eliminat și cu acțiuni ale fanilor care se așteaptă să fie pedepsite de UEFA.

Deși stadionul a fost plin de spectatori și sprijinul de la început a fost mare, Kosovo a arătat foarte puțin în Fadil Vokrri. Românii au absorbit presiunea inițială din primele zece minute. Apoi jocul a fost echilibrat, iar în minutul 40 românii au marcat pentru 1-0. După o greșeală a lui Elvis Rexhbecaj, Dennis Man a înscris și românii au preluat conducerea într-un moment foarte important.

„Am ieșit cu tricoul rupt” Valentin Mihăilă, scandal cu jucătorii din Kosovo

În continuare, Kosovo nu a arătat nimic. Nu au fost acțiuni și aproape niciun pericol pentru poarta românească, la fel ca în prima repriză. În minutul 82, Denis Drăguș a marcat al treilea gol pentru România. De data aceasta, Fidan Aliti a greșit. Aro Muric a apărat primul șut, dar a respins în față și Draguș a marcat din apropiere”, a mai scris ziarul kosovar mai sus amintit.

ADVERTISING

Pentru Kosovo urmează un meci în deplasare în Cipru, luni seara, în timp ce noi vom înfrunta pe teren propriu, pe stadionul Steaua, selecționata Lituaniei.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!