Un drum național din Galați e închis de 5 zile (Video)

Un drum național din Galați e închis de 5 zile (Video)

Există un drum național în Galaţi care este închis de sâmbătă în sectorul Tudor Vladimirescu – Vameș.

DN25 este acoperit de aluviuni și circulația nu a putut fi reluată nici după 5 zile, deși drumarii susţin că lucrează non-stop.

Drumul face legătură între orașele Galați și Tecuci.

„De aproape cinci zile, de când au apărut primele probleme cauzate de inundații în județul Galați, drumarii acționează fără oprire”, scrie pe Facebook Direcția Regională de Drumuri și Poduri Buzău.

Publicată de Directia Regionala de Drumuri si Poduri Buzau pe Marţi, 17 septembrie 2024

Intervențiile au loc atât pe drumurile naționale și drumurile județene pentru asigurarea scurgerii apelor și îndepărtarea aluviunilor, cât și în zonele cu acumulări mari de apă pentru săparea și lărgirea breșelor care să permită retragerea mai rapidă a apelor.

Publicată de Directia Regionala de Drumuri si Poduri Buzau pe Marţi, 17 septembrie 2024

Deși se lucrează intens în zonă, DN 25, între Tudor Vladimirescu și Vameș, rămâne închis circulației rutiere din cauza cantității mari de apă acumulată pe partea carosabilă.

ADVERTISING

Şi nu se ştie când se redeschide circulația, mai ales că se anunţă şi alte ploi în zona, care este sub cod galben şi joi.

Evaluarea finală se va face după retragerea apelor și este posibil să se impună o restricție de tonaj, până la remedierea problemelor.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇