Primarul Capitalei a semnat pentru susținerea lui Ciucă la președinție, după ce vineri a semnat și pentru Lasconi

Primarul Capitalei a semnat pentru susținerea lui Ciucă la președinție, după ce vineri a semnat și pentru Lasconi

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a semnat, duminică, pentru susținerea candidatului PNL, Nicolae Ionel Ciucă, la Președinția României. Vineri, el a semnat și pentru Elena Lasconi.

Nicușor Dan a participat, vineri, la Consiliul Naţional al PNL, care a validat candidatura liderului liberal Nicolae Ciucă la alegerile prezidenţiale.

El a susținut un discurs în care le-a mulțumit liberalilor cu care a lucrat „foarte bine” în Consiliul General.

ADVERTISING

„Am lucrat foarte bine, au dat dovadă de maturitate, de pragmatism și am dus Bucureștiul pe o direcție normală de dezvoltare pentru că după mulți ani de festivisme și spoială, ne-am apucat să punem fundamentele acestui oraș. (...)

Am puternica speranță că o să continuăm în acest mandat pentru că Bucureștiul are nevoie de o guvernare de dreapta, să continue investițiile și să ducă banii bucureștenilor acolo unde e nevoie de ei”, a spus Nicușor Dan.

Primarul general a mai spus că Bucureștiul are nevoie de o guvernare de dreapta după alegerile din decembrie și este optimist că va exista o guvernare de dreapta după alegerile din decembrie.

ADVERTISING

„Sper să ne întâlnim după alegeri și să guvernăm împreună Bucureștiul și România”, și-a terminat Nicușor Dan discursul la Consiliul Național al PNL.

După care, a semnat pe lista de susținători a lui Nicolae Ciucă.

Nicusor-Dan-semnatura-Ciuca
Foto: captură video

Despre Ciucă a spus că a avut ocazia să îl cunoască în mai multe chestiuni administrative şi acesta are o calitate: când are o problemă, încearcă să o rezolve şi nu să se gândească "Ce ar zice presa despre ce fac eu acum".

Vineri, primarul Capitalei a semnat și pentru susținerea la președinției a candidatei USR, Elena Lasconi.

Nicusor-Dan-semnatura-Elena-Lasconi
Foto: Facebook Elena Lasconi

„Mulţumesc, Nicuşor Dan, pentru semnătura pe care mi-ai acordat-o! Şi cu ajutorul acestei semnături vom putea arăta cum trebuie să fie următorul preşedinte al României, dar şi ce propunem ca ţara asta să aibă o guvernare de dreapta, care să lucreze pentru cetăţean şi nu să pună cetăţeanul să muncească doar pentru confortul unora”, a scris pe Facebook Elena Lasconi, cu această ocazie.

ADVERTISING

Nicușor Dan a participat la lansarea candidaților USR București pentru parlamentare, ocazie cu care a spus că crede că va exista o mare compatibilitate între solicitările sale privind modul de administrare a Capitalei şi obiectivele candidaţilor USR.

Tot cu această ocazie, a spus despre Lasconi: „Avem un candidat pe care l-am cunoscut relativ de curând. Am interacţionat corect şi onest; o persoană onestă, o persoană dinamică. Vreau să îi urez succes în aceste trei luni care urmează. Şi o să ne mai vedem până atunci”.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇