Unde puteți paria online pe toate cursele de Formula 1

pariati-pe-toate-cursele-de-formula-1-1

Cursele de Formula 1 atrag din ce în ce mai mulți curioși și pasionați. Circuitele, viteza, virajele strânse și schimbările spectaculoase de clasament creează audiență și plasează sportul pe locul doi în audiențe în multe dintre țările în care se difuzează transmisiile de televiziune. Acesta este poate și unul dintre motivele pentru care, dacă vreți să puneți bilete și pariuri sportive pentru alt sport decât fotbalul, merită să alegeți o platformă care să ofere posibilitatea să pariați pe toate cursele de Formula 1.

ADVERTISING

Care sunt cele mai cunoscute Grand Prix-uri de Formula 1?

Campionatul reprezintă cea mai importantă competiție automobilistică din lume. Sezonul de anul acesta include 23 de circuite numite Grand Prix - Mari Premii. Numărul de competiții nu este fix în fiecare an. Ele oscilează de-a lungul timpului în funcție de starea pistelor și de decizia organizatorilor.

La început toate cursele se desfășurau în Europa. Prima cursă extra-europeană a fost la Indianapolis, în SUA. Treptat campionatul de Formula 1 s-a extins și în Argentina, care a găzduit primul Mare Premiu din America de Sud din 1953, Maroc cu Marele Premiu din Africa în 1958, Japonia în 1976, Australia în 1985 și multe alte țări și circuite. În prezent cele mai importante curse se desfășoară în Europa, Asia, Australia, America de Nord și America de Sud.

ADVERTISING

Printre cele mai cunoscute circuite avem:

1. Circuitul Melbourne - Australia, cu un traseu care înconjoară Parcul Albert și trece pe lângă o apă, considerat un circuit accesibil.

2. Circuitul Permanente de Jerez – Spania, care trece printr-o zonă cu podgorii și care este considerat un traseu dificil.

3. Circuitul Jose Carlos Pace, din Sao Paolo – Brazilia, circuitul cu cele mai multe viraje, nu mai puțin de 15.

4. Circuitul de la Monza – Italia, circuitul care a găzduit până la ora actuală cel mai mare număr de competiții de Formula 1. Tot în Italia avem și circuitul de la Imola.

ADVERTISING

5. Circuitul de la Monaco, singurul circuit care are mai puțin de 305 km, considerată lungime standard, cu 260,52 km.

6. Circuitul Silverstone din Marea Britanie, o cursă interesantă, care s-a bucurat de multă apreciere de-a lungul timpului. Tot aici avem și circuitul Brands Hatch.

7. Circuitul de la Bahrain din Orientul Mijlociu, cu un traseu foarte avansat tehnic, construit în deșert.

8. Circuitul Marina Bay din Singapore, ce are o pistă similară cu cea de la Monaco.

Anual sunt create noi circuite, care poartă numele țării care le organizează și pe cel al pistei amenajate pentru derularea competiției.

Unde poți paria pentru cursele de Formula 1?

În cazul în care vrei să fii la curent cu toate circuitele și competițiile din Formula 1, cea mai sigură modalitate de informare și de plasare a pariurilor este reprezentată de platformele online. Aici poți găsi  simplu toate cotele de care ai nevoie atât pentru piloți, cât și pentru echipe sau constructori. Deși toate marile circuite au favoriții lor, există întotdeauna surprize și schimbări interesante de situație.

Oricare ar fi varianta de pariuri sportive pentru Formula 1 pe care o preferi, nu uita niciodată că este un domeniu care implică și riscuri. De aceea recomandăm jocul responsabil, obligatoriu pentru cei cu vârsta peste 18 ani.