Simona Halep și-a aflat prima adversară la Miami

Simona Halep și-a aflat prima adversară la Miami

Tenismena româncă Simona Halep, 32 de ani, recent revenită în tenisul mondial, după suspendarea redusă la TAS la doar 9 luni, de la 4 ani, și-a aflat prima adversară de la turneul WTA Masters 1000 de la Miami, după tragerea la sorți de duminică.

La întâlnirea cu sorții care a avut loc în această după-amiază în Florida, la ora locală 13, Halep, care a beneficiat de un wild-card pentru a fi prezentă pe tablou, a fost desemnată să o întâlnească pe iberica Paula Badosa, Spania, 73 WTA, 26 de ani. Paula Badosa este o adversară cu nume, dar care nu traversează cel mai bun moment al carierei. Fost număr 2 mondial în aprilie 2022, a câștigat doar 5 meciuri în actualul sezon. Sportiva din Spania a jucat ultimul meci pe 19 februarie, la Dubai.

ADVERTISING

Halep o conduce la general cu 2-0 la întâlniri directe, un 6-1, 6-2 la Wimbledon în 2022 și un 6-3, 6-1 la Madrid, în același an.

Meciurile din această fază urmează să fie programate pe 19 și 20 martie. Rămâne de văzut când o vor programa organizatorii pe Halep.

4 câștigătoare de trofee de Mare Șlem au primit invitații la turneul de la Miami: Simona Halep, Emma Răducanu, Venus Williams și Caroline Wozniacki.

Simona Halep nu a mai jucat un meci în circuitul feminin de pe 29 august 2022, de la US Open, când a pierdut în primul tur la Daria Snigur din Ucraina.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Turneul va fi televizat pe DigiSport.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!